Videón, ahogy az oroszok elfoglalnak egy ukrán katonai bázist

2022. március 05. 21:08

Az orosz védelmi minisztérium egy Herszonnál szerzett, nagyobb zsákmányról tett közzé felvételt.

2022. március 05. 21:08
null

Csütörtökön elfoglalta az orosz haderő az Ukrajna déli részén található Herszont és a térségében működő katonai támaszpontot is. Az orosz védelmi minisztérium szombaton videót tett közzé a hátrahagyott eszközökről, köztük nagyobb mennyiségű ukrán katonai járműről is.

A videó alapján úgy tűnik, az orosz haderő BMP-1-es gyalogsági harcjárműveket, BTR-60-as páncélozott szállító harcjárműveket, T-64-es és T-80-as harckocsikat, illetve BRDM-2-es felderítő-páncélosokat zsákmányolt nagyobb számú teherautó mellett – írja a Portfolio. Emellett robbanóanyagokat, nagy kaliberű lőszereket, illetve gyalogsági páncéltörő- és légvédelmi rakétarendszereket is zsákmányoltak. A jobb állapotú eszközöket trélerre pakolták és elvitték az oroszok.

Fotó: YouTube

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. március 06. 09:31
Az ukrán parancsnok feje lyukas már, hogy otthagyta a felszerelést?
Mocca08
2022. március 06. 07:55
Mar varom mit reagal Anthony Blinken, amikor usa fegyvereket es haditechnikat hagynak hatra az ukranok, amikert az amcsik vert izzadnak, hogy titokban maradjanak, most par ultra tapasztalt ukran katona miatt elvesztik. De azert azusakuldjonfegyvert. Ja meg harci gepeket is! A pilotainkat gyorsan atkepezzuk a Szu tipusrol az F tipusu vadaszgepekre, mert az ugy megy, mert tapasztalt amcsi pilotaknak sem honapokba telik. A karbantartasrol mar inkabb ne is beszeljunk
flesh ripper
2022. március 06. 07:10
Szervezettebbek, mint az US ARMY Afganisztánban.
vajda
2022. március 06. 06:48
A Microsoft is hátat fordít Oroszországnak, és leállítják az ott elérhető szolgáltatásaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!