Újabb kárpátaljai magyar katona vesztette életét a háborúban

2022. március 03. 11:05

A nagyszőlősi Valerij Méhes rakétatámadás következtében vesztette életét Harkivban.

2022. március 03. 11:05

Újabb kárpátaljai katona vesztette életét az ukrajnai háborúban – írja a Kárpátalja.ma hírportál Olena Mudra újságíróra hivatkozva. A nagyszőlősi Valerij Méhes rakétatámadás következtében vesztette életét Harkivban, a katonát álmában érte a halál.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Zoltán
2022. március 03. 14:07
Példás hősiességgel és önfeláldozással küzdött a mindannyiunkat fenyegető gonoszság ellen. Indokoltnak tartom, hogy legalább a helyzet normalizálódásáig, a harcok befejeződéséig (de akár még tovább) a magyar állam tevékenyen közreműködjön a hátrahagyott szerettei támogatásában. Legyünk büszkék Méhes Valerijre, őrizzük emlékét, őszinte együttérzésem a családjával, ismerőseivel, bajtársaival - nyugodjon békében!
villogókékfog
2022. március 03. 11:53
Márkizaj büszkesége... Áprilisban úgy elverjük, mint jégeső a libafost!
Bitrex®
2022. március 03. 11:25
Mint írták, az újságíró beszámolója szerint a 2002-es születésű Valerij Méhes egy tüzérségi lövedék becsapódása következtében halt meg. Társaival még aludtak, amikor az orosz megszálló erők elkezdték bombázni a várost. A nagyszőlősi fiatal a Munkácsi Katonai Líceum végzőse volt 2019-ben. Az újságíró azt nem részletezte, hogy milyen céllal tartózkodott Harkivban.
Gombóc XVI. Artúr
2022. március 03. 11:14
Nyugodj békében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!