Orosz védelmi minisztérium: az ukrajnai laborokban denevérekről emberekre ültethettek vírusokat

2022. március 17. 08:30

Az orosz propaganda azt sugallja, hogy a koronavírust is az amerikaiaknak köszönhetjük.

2022. március 17. 08:30
null

Új dokumentumcsomagot jelentet meg az állítólagos ukrajnai biológiai hadviselési laboratóriumokkal kapcsolatban az orosz védelmi minisztérium – jelentette csütörtök reggel a TASZSZ orosz hírügynökség.

Az orosz védelmi minisztérium szerint ezekben a laborokban az amerikaiak azt tanulmányozták, hogy hogyan lehet denevérekről emberekre ültetni fertőző betegségeket.

Emlékezetes, hogy az egyik legelfogadottabb elmélet szerint az egész világot karanténba szorító COVID-19 betegség is denevérekről terjedt át az emberekre.

Fotó: MTI/EPA-AAP/Bianca De Marchi

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
themen
2022. március 17. 11:51
Így már érthető, hogy miért kellett elhallgattatni Nyugaton a teljes orosz médiát.
Gonella
2022. március 17. 10:41
Az orosz propaganda azt sugallja, hogy a koronavírust is az amerikaiaknak köszönhetjük. de hisz elismerték h vuhanban együtt masszírozták a vírust a kínaiakkal! mind a két államot be kellene perelni. amúgy a legveszélyesebb vírust usa-nak hívják.
káli
2022. március 17. 09:38
Az orosz propaganda azt sugallja, hogy a koronavírust is az amerikaiaknak köszönhetjük. Már ha menne az értő olvasás! ;DD
Láncfűrészes Attasé
2022. március 17. 09:33
Ki hiszi el ezt, a háború kezdete után három héttel? A szemetek Irak ellen "legalább" ürügyként használták, ez még annál is átlátszóbb kamu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!