Videón, ahogy orosz tankok vonulnak a teljesen megsemmisült Mariupolban

2022. március 26. 18:01

Az oroszok már egy ideje a falakon belül vannak, de a város hivatalosan még nem esett el.

2022. március 26. 18:01
null

Többször beszámoltunk már arról, hogy a 400 ezres délkelet-ukrajnai város, Mariupol gyakorlatilag teljesen megsemmisült az orosz támadások következtében. A legutóbbi hírek szerint a város elestére sem kell sokat várni, hiszen a harcok a héten már a belvárosban folytak.

Most egy újabb videó került fel a Twitterre, amely azt bizonyítja, hogy az orosz tankok már a város határain belül vonulnak.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Naggy
2022. március 27. 05:53
Kezdődik. Mivel a ruszkik minden erejükkel az ukránokat akarják térdre kényszeríteni, mozgolódni kezdenek a határaikon mások is. Oroszország szombaton azzal vádolta meg Azerbajdzsánt, hogy csapataival behatolt és csapásokat mért Hegyi-Karabah orosz békefenntartók által ellenőrzött övezetében. Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása szerint az azeri csapatok az utóbbi napokban török Bayraktar TB-2 drónokkal négy alkalommal támadták a hegyi-karabahi erők állásait Furuh településének térségében. Az azeri erőket felszólították, hogy vonják ki alakulataikat az övezetből. A védelmi minisztérium közlése szerint a békefenntartók jelenleg a helyzet rendezésén fáradoznak. Azerbajdzsán szombat este visszautasította a vádat, hogy megsértette volna a 2020 novemberében kötött háromoldalú tűzszüneti egyezményt, amelynek keretében orosz békefenntartókat telepítettek a térségbe. Azerbajdzsán szombat este visszautasította a vádat, hogy megsértette volna a 2020 novemberében kötött háromoldalú tűzszüneti egyezményt, amelynek keretében orosz békefenntartókat telepítettek a térségbe.
Cyklon
2022. március 26. 22:55
Háborús bűnös zelenszkij mert vágóhídra vezényelte népét, joe biden és mindazok a nyugatiak, akik fegyvert szállítanak az ukránoknak, olajat öntenek a tűzre fokozzák az ukránok mérhetetlen szenvedését. A háttérben amerika áll, a cél a szlávok szétzilálása és az egypólusú hegemónia megteremtése a világ felett.A két világháború kimenetele és a liberális ürülék felülkerekedése amerikának köszönhető.Ne feledjük hogy a szlávok Istenhívő vallásos nemzetek, amerika pedig az Armageddon maga.
Wilks
2022. március 26. 22:32
Majd 10 éven belul,mikor edes kis magyar hon varosaiban is ez fog tortenni,lehet majd sivalkodni és orjongeni narancsos naci fasiszta komcsi kevert elmerottyantak. :)) De akkor mar keso lesz,mikor hullani fogtok,mint hazaarulok. :))
Imre Debrecen
2022. március 26. 22:16
Ezt is elhallgatja az angolszászok által vezetett nyugati média: "Miközben a mindig "szakszerű" és "demokratikus" nyugati média folyamatosan attól hangos, hogy az ukránok micsoda óriási sikereket érnek el a harctereken, a mindig nagyon "demokratikus" nyugati országok szinte hermetikusan elzárták az orosz hírforrásokból való tájékozódás lehetőségét az európai polgároktól." https://youtu.be/1tO6ArmuQTc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!