Négy nagy robbanás rázta meg Kijevet csütörtök hajnalban

2022. március 03. 07:01

A CBS újságírója épp akkor fejezte be a bejelentkezését, mikor az egyik robbanás bekövetkezett.

2022. március 03. 07:01
null

Legalább négy nagy robbanás rázta meg Kijevet csütörtökön hajnalban – írja a BBC.

A beszámolók szerint két erős robbanás történt a város központjában, a légvédelmi riadó idején, majd további kettő egy metróállomás közelében. 

A CBS helyszínen lévő újságírója épp akkor fejezte be a bejelentkezését, amikor mögötte villámlásszerűen kivilágosodott a város látképe. „Mi a pokol volt ez?” – kérdezte, majd pár másodperccel később jött a második villanás, ezúttal közelebbről, robbanó hang kíséretében.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2022. március 03. 08:14
Egy kib.nagy villanás és elkezd nézelődni :) Jaj a sminkem :) Nagy a bizalom az oroszok precíziós támadásaiban.
Carsac
2022. március 03. 07:53
"Minden sietség az ördögtől való." A gyors döntésnek hosszú megbánás lehet a vége. Az USA-nak pedig így a legolcsóbb: Európa a piacait veszti, a fegyvereket eladják és átküldik az ukránoknak, akik meghalnak... nem a hazájukért, hanem az aktuális kormányért. A média pedig ugyanolyan "elfogulatlanul tudósít" mint a migránsinvázió idején. Így nem nyerheti meg Oroszország ezt a háborút. De legalább Európa is a saját nyakába szabadít (hat) egy bűnözőkkel teli, jogállamot hírből sem ismerő, erőszakos államot.
teljesenertelmetlen
2022. március 03. 07:48
Rutinos faszi hogy meglepődött, hogy egy háborúban bombáznak! Még elkenődik a sminkje!
Naggy
2022. március 03. 07:46
"Honnan ilyen ismerős ez a pimaszul pofátlanul követelőző hangnem? Mitől ilyen magabiztosak, hogy ők, Európa segglyuka ugráltassák az Uniót?" Kedves annamanna, véleményem szerint most nincs igazad. A nagyhatalmak, köztük Oroszország, 1994. december 5-én a magyar fővárosban írták alá az úgynevezett Budapesti Memorandumot, amiben szavatolták Ukrajna függetlenségét és határainak sértetlenségét. Cserébe Ukrajna lemondott 1700 nukleáris robbanófejéről (amelyek birtokában az oroszok most valószínűleg nem rohanták volna le őket). Az egyezményben az USA, Nagy-Britannia és Oroszország vállalták, hogy semmiképpen nem fogják megtámadni Ukrajnát, mindenképpen tiszteletben tartják annak szuverenitását, sőt, még gazdasági nyomással sem akarják megváltoztatni annak politikáját. Az egyezmény az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) ernyője alatt jött létre. Ukrajna eleget tett a Memorandumban tett vállalásának, a többiek pedig csesztek az ő vállalásaik teljesítésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!