Videón, ahogy az oroszok elrabolják Melitopol polgármesterét

2022. március 11. 21:21

Egy tízfős orosz csoport fogta és vitte el a polgármestert a városból, műanyag zacskót húzva a fejére.

2022. március 11. 21:21
null

Ririlo Timosenko, az ukrán elnökség helyettes vezetője szerint pénteken elrabolták az orosz megszálló erők Ivan Fedorovot, a dél-ukrajnai Melitopol polgármesterét – olvasható a HVG cikkében.

A hírt Anton Gerashenko ukrán belügyi tanácsadó is megerősítette.

Mint írták: egy tízfős orosz csoport fogta és vitte el a polgármestert a városból, műanyag zacskót húzva a fejére. Az esetről egy térfigyelő kamera felvétele is kering az interneten, ami a város főterén készült.

Nyitókép: YouTube

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. március 12. 17:58
Kamu .
masikhozzaszolo
2022. március 12. 12:52
Olyan aranyosak ezek az ukránok. Mikor a magyar hadifoglyok hazatértek Ukrajnából(SZU-ból), akkor Igazolási Eljárásnak vetették alá őket. Most Is kellene egy Igazoló Bizottság, a kárpátaljai magyarokból, hogy melyik ukrán volt az, aki halállistázta a kárpátaljai magyarokat, és melyik nem. Aztán zsupsz, vissza, aki nem volt olyan befogadó az őshonos magyarokkal. Ők tudják, szerintem arcra ki kicsoda. Nyilván aki nem, az jöhet, és gurulhat az írekhez, osztrákokhoz, németekhez.
elfújta az ellenszél
2022. március 12. 12:42
Letartóztatták, lefogták, elvitték stb. vannak szinonímák. Az emberrablás alapjában mást jelent
zolka50.50
2022. március 12. 10:01
Én egy letartóztatást látok. Valószínűleg zavargásokat szervezett. Fordított esetben az ukrán nácik agyonlőtték volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!