Majka Gődény Györgynek: Hát hogy a büdös picsába alszol te?

2022. március 12. 06:54

A rappernél kicsapta a biztosítékot a Normális Élet Pártjának közleménye.

2022. március 12. 06:54
null

Pénteken közleményt adott ki Gődény György pártja az orosz–ukrán háború kapcsán. A Normális Élet Pártja sajnálatosnak nevezte, hogy mindenki úgy beszél a békéről Magyarországon, mintha azt egyedül Oroszország sértette volna meg, szerintük ugyanis ezt az ukránok is megtették az orosz etnikum elleni agresszióval.

Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz”

Mint írták, a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatják, elsősorban azt, hogy „garanciák szülessenek arról, hogy az ukrán kormány befejezi az ukrajnai orosz lakossággal »szembeni katonai akciókat«, amelyek a konfliktus egyik kiváltó okai voltak, valamint Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz.”

Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul,

és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját” – írták. 

A közleményben azt is kiemelték, egyetértenek azzal, hogy az ukrán vezetés törekedjen egyben tartani Ukrajnát, megakadályozva két független újorosz állam létrejövetelét, de azzal nem érthetnek egyet, hogy ezt erőszakkal tegye. Hozzátették: a demokratikus önrendelkezés elvét tiszteletben kell tartani a két új állam esetén is, és elítélik azt az európai gyakorlatot, hogy ebben a kérdésben a nagyhatalmi játszmák miatt nem vetődik fel a szuverenitás kérdése.

Végül megjegyezték: „Megértjük az orosz fél aggodalmát is Ukrajna NATO-csatlakozásával kapcsolatban, és elítéljük, hogy az atlanti blokk terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével tovább provokálja Oroszországot.”

Majoros Péter, alias Majka  a közösségi oldalán reagált Gődény György pártjának közleményére

Mint a rapper fogalmazott: „Gődény!! Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz- meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed és pályafutásod fogom megmutatni neki. 

Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj, uszíts...”

 – írta Majka, hozzátéve: számára felfoghatatlan, de tény, hogy vannak akik tátott szájjal hallgatják és nézik Gődényt. Rámutatott, hogy ezen emberek nagy része szerinte nem is sejti, hogy bár a nevét a mai napig tudományos fokozattal használja (dr.), de Gődény nagyjából annyira orvos, mint Majka operaénekes.

„Remélem a választások után elsőként leszel felelősségre vonva”

A közleménnyel kapcsolatban a rapper úgy fogalmazott: 

„A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét... Szerintem a teljesítményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját.

Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejség. Hát hogy a büdös picsába alszol te?

Remélem a választások után (mikor már senkinek nem lesz szüksége rád) elsőként leszel felelősségre vonva. Viszek majd be neked magnéziumot, meg B6-vitamint, hogy idegileg jól bírd a stresszes hétköznapokat. Teszek be mellé majd egy pár doboz antibiotikumot, meg fájdalomcsillapítót is, hátha egy ukrán bűnöző lesz a cellatársad.”

Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás, YouTube

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monongahela
2022. március 12. 21:53
Hörög a majkákó. Gődény sem a szívem csücske, de ezt a helyzetet jobban látja majkákónál. Tematika, hangsúly, szóhasználat, amplitúdó, vérmérséklet mind félrement majkákónál.
Paul
2022. március 12. 21:18
Majka a kvóta nigga
Natila
2022. március 12. 17:07
Ha buta az ember legalabb maradjon csendbe es azt hiszik, hogy bolcs.
szodabár
2022. március 12. 14:09
Ózdi cigány, te olyan buta vagy , mint a féreg rokonaid. A virágzó ukrán demokrácia 16 ezer halottjáról nem hallottál? A nyelvtörvényről? A Krím elzárt vízvezetékéről? Az usa biológiai laborjairól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!