Lavrov: Az egész világot manipulálják a hamis hírekkel

2022. március 10. 12:19

Az orosz külügyminiszter tagadja, hogy országa hadserege szerdán szülészetre mért volna csapásokat Mariupolban.

2022. március 10. 12:19
null

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint az egész világot manipulálják az orosz hadsereg által elkövetett rémtettekről szóló hamis hírekkel.

Lavrov csütörtök délelőtt a Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel folytatott törökországi megbeszélése után mondta azt újságíróknak, hogy hamisak azok az állítások, amelyek szerint az orosz hadsereg szerdán szülészetre mért volna csapásokat Mariupolban. A szóban forgó épületben Lavrov szerint már nem voltak egészségügyi dolgozók és szülőanyák, hanem valójában az azoviak néven ismert ukrán ultranacionalista zászlóalj fegyvereseinek táborhelye volt.

Az orosz külügyminiszter arról is beszélt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nem utasítana el találkozót Volodimir Zelenszkij ukrán államfővel, hogy megvitassanak bizonyos „konkrét kérdéseket”.

(MTI)

Nyitókép: MTI/AP

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. március 11. 05:58
A nyugat érdeke hogy az igazság ne jusson el az emberekhez . Mi Magyarok ezt tudjuk .
Dezsőke
2022. március 10. 19:04
„Szeretném megismételni, hogy Ukrajna nem adta fel, nem adja fel, és nem fogja feladni.” Butaság. A háborút be kell fejezni. Ez a háború nem csupán ukránokról és az oroszokról szól, hanem rólunk is, a világ népeiről is. Minket nem keverhettek bele a háborútokba. MI NEM SZERETNÉNK EGY HARMADIK VILÁGHÁBORÚT! MI ÉLNI SZERETNÉNK!
nakatomi
2022. március 10. 15:48
Fotók bizonyítják, hogy kamu az egész támadás. Ugyanazt a nőt fotózták több alkalommal is, más-más ruházatban. Sőt az is kiderült, hogy valójában nem is állapotos. "Volodimir Zelenszkij ukrán elnök telekürtölte a világsajtót, hogy a csúnya oroszok lebombáztak egy szülészeti kórházat Mariuopolban, de kiderült, hogy a kórház hetek óta zárva van és megrendezett fotózást tartottak a korábban az ukrán Azov fegyveresei által megszállt épületben. Állítása szerint legalább 17 anya, csecsemő, ápolók és orvosok sérültek meg, áldozatok nincsenek, viszont képeket csak egy anyáról tudtak közölni, igaz őt többször, több helyzetben és mindig más ruházatban és maszkban is fotózták. Frissítés! Megtalálták a hölgy közösségi oldalát. Egy feltörekvő ukrán influenszer/fotómodell: Az új képein nem tűnik terhesnek:" https://oroszhirek.hu/2022/03/10/megrendezett-fotozast-tartottak-a-mariupoli-szuleszeti-korhaznal-kepek/
Rizsa
2022. március 10. 15:16
A nyugat is azért hátrált ki. Első dolog volt a külföldi tv csatornák tiltása. Miért is . A rohadék nyugat ebből csak profitál . Ha nem most később.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!