Zelenszkij Putyinról: Minél többet eszik ez a vadállat, annál többet akar

2022. március 08. 07:43

Az ukrán elnök szerint a háború nem áll meg Ukrajnában.

2022. március 08. 07:43
null

Volodimir Zelenszkij figyelmeztette a nyugati országokat, hogy a háború nem áll meg Ukrajnában, és a függetlenség elleni támadás az egész világra hatással les, írja az Index. Hozzátették: az ukrán elnök az ABC World Newsnak adott interjújában megismételte, hogy

szükségük van az Egyesült Államok és a NATO támogatására, hogy uralni tudják Ukrajna légterét.

Nem engedhetjük meg, hogy kizárólag Oroszország tevékenykedjen a légtérben, mert bombáznak minket, rakétákkal lőnek ránk, vadászgépekkel támadnak, és nincs a kezünkben a légtér irányítása – mondta Zelenszkij, hozzátéve, hogy Joe Biden amerikai elnök többet is tudna tenni a háború megállításáért.

Vlagyimir Putyin orosz elnök korábban bejelentette, hogy azokat az országokat, amelyek részt vesznek az Ukrajna fölötti repüléstilalmi zóna kialakításában, Oroszország a fegyveres konfliktus részesének tekinti.

Mindenki azt gondolja, hogy messze vagyunk az Egyesült Államoktól vagy Kanadától.

De amikor a függetlenség, a szabadság megsérül, akkor védelmet kell nyújtani. Mert mi vagyunk az elsők, de ők lesznek a következők. Mert minél többet eszik ez a vadállat, annál többet akar – mondta Zelenszkij.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal /  Anadolu Agency / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. március 08. 11:00
Vegye már észre ! A nyugat eteti az Oroszt . Az Ukrán a kaja .
Dénia
2022. március 08. 10:12
Na persze. Ti fenyegetitek az oroszokat amerikai fegyvertelepítésekkel, nato tagsággal, meg még rájuk irányított atommal, aztán meg szálljon be egész Európa egy durva háborúba, miattatok. Vagyis miattad, meg a bandád miatt. Mert buta, erkölcstelen csicskák vagytok. Te taszítottad a háborúba az országodat. És eszed ágában sincs semmit tenni a békéért, ezért egyáltalán nem kizárt, hogy szándékosan csináltátok.
SwordFish
2022. március 08. 09:59
Magadról beszélsz . baromarcú?
Srptk
2022. március 08. 09:30
Ezek a minősítések viszik”előre” a tárgyalásokat!!! Ugye??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!