Zelenszkij: Nincs bocsánat, Ukrajna nem felejt!

2022. március 13. 08:46

Az ukrán vezető hajnalban újabb videót tett közzé.

2022. március 13. 08:46
null

Ukrajna államfője újabb videót tett közzé. A videóban elmondta, hogy az orosz megszállók nem tudják Ukrajnát meghódítani, nincs bennük ahhoz elég erő, hogy az ukrán szellemet megtörjék. Kifejtette, hogy továbbra is harcolni kell, a legnagyobb sebeket kell okozni az ellenségnek, akiknek hiába van sok fegyverük, mert az ukránok a szabadságukért, a túlélésükért harcolnak a betolakodók ellen.

Zelenszkij szerint a háborúval Oroszország elvágta magát a világtól, s az oroszoknál a szegénység és az erőszak fog uralkodni. 

Oroszország elveszíti az eszét. Elveszíti a tehetségeit, a pénzét.”

Elmondta, hogy mindenkinek tudnia kell, megszállóknak, oroszbarátoknak, hogy

Ukrajna nem bocsát meg, Ukrajna nem felejt.

Figyelmeztette az államfő az európaiakat, hogy „a gonosz, amely céltudatosan bombázza a békés városokat... A gonosz, amely még a mentőkre is tüzel, és kórházakat robbant fel, nem tud megállni egy országban.”

Nyitókép: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtóhivatal

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aquila
2022. március 14. 09:46
Ja, nem felejt. Csak az a kérdés, mikor jön rá ez a szerencsétlen, hogy a háború egyik alapvető oka, miszerint a ruszkik se felejtenek. És nekik mégis csak nagyobb "memóriája" van.
antares007
2022. március 13. 16:48
Ukrajnának semmi baja nem lett volna,ha időben észbekap,hogy nem az Usával határos,hanem az Oroszokkal,mekkora barmok egy ripacsra bízni magukat.
Phm045
2022. március 13. 15:10
Apóca! Téged sem fog feledni... ..
nempolitizálok
2022. március 13. 14:18
Szerintem az orozok nem felejtik el, hogy embereid kettévágtak 2 tanárnőt és elégettek elevenen vagy 40 embert. Lehet, hogy azóta ezek már meg is vannak valahol Mariupol alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!