Dokumentumfilmet csináltak a britek arról, hogyan démonizálják Magyarországot Nyugaton

2022. március 29. 11:55

Elmondták, hogy a Nyugatot ostromló ideológiai őrület és hisztéria közepette sok konzervatív a józan ész országaként tekint Magyarországra.

2022. március 29. 11:55
null

A The New Culture Forum nevű brit YouTube csatorna közel egyórás dokumentumfilmet forgatott a konzervativizmus Magyarországi helyzetéről. A filmben körbejárták azt a kérdést, hogy

vajon Magyarországot tisztességtelenül démonizálják-e Nyugaton valamint, hogy követendő példa lenne-e a britek számára.

 A filmben megemlítették, hogy „a Nyugatot jelenleg ostromló ideológiai őrület és hisztéria közepette sok konzervatív a józan ész országaként tekint Magyarországra”. „Magyarország kimért bevándorlási megközelítése, hazafias kultúrpolitikája és a hagyományos család népszerűsítése feldühítette a Nagy-Britanniában és az EU-ban élők nagy részét” – mondták.

De a konzervatívokat Magyarország a régi Nyugatra emlékezteti.”

A filmben kifejtették azokat a kérdéseket, hogy miért van Magyarország ilyen igazságtalanul démonizálva, hogy hogyan tudott az ország állhatatosnak maradni a széleskörű nemzetközi ellenségeskedés közepette valamint, hogy

mit tanulhatnak tőlünk Nyugat-Európában és Amerikában.

A dokumentumfilmben többek között megszólalt Tibor Fischer író, John O'Sullivan konzervatív újságíró, Kovács Zoltán államtitkár, Németh Zsolt országgyűlési képviselő, Orbán Balázs miniszterhelyettes és Szalai Zoltán, a Mandiner lapigazgatója.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2022. március 30. 23:09
Konzervatívok forradalma kell nyugaton!
luigiii
2022. március 30. 22:46
"Hazafias" LOL Kun Béla is hazafias akkor. Rosszabb a helyzet ma mint valaha a Kárpát medencében. 12 év fidesz....
Lajoss
2022. március 30. 18:42
Mennyiért vettétek ezt a csapatot?
de France
2022. március 30. 17:31
The New Culture Forum YouTube csatorna, ami 2019 óta létezik, akinek alapítója egy a brit szélsőjobboldalhoz tartozott marginális alak...ezt nevezi a Mandiner a briteknek?? Egy kis komolyság nem ártana, mégha fizetnek is benneteket azért hogy semmit ne produkáljátok. Hihetetlen ócska lap vagytok, Mandiner. Abból éltek, hogy szemléztek, de még arra se vagytok képesek hogy megírjátok kiről, miről van szó, mi a súlya, jelentősége ott ahol tevékenykedik, milyen politikát képvisel... Mandiner : egy vicc, magyar, szellemileg hátrányos, tájékozatlan Fidesz tagoknak. De azért kommentelgessetek ehhez a hülyeséghez, lol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!