Ismét tárgyalnak egymással az ukránok és az oroszok

2022. március 21. 16:05

A delegációk 90 perces videohívást tartottak hétfőn. A munkacsoportok a nap folyamán folytatják a megbeszéléseket.

2022. március 21. 16:05
null

David Arakhamia, az ukrán küldöttség egyik tagja azt mondta, egész nap dolgozni fognak – írja a hvg.hu a The Guardian cikke alapján.

Ukrán elnöki tanácsadó: Az oroszok nem gondolják komolyan a tárgyalásokat

Alekszandr Rodnyanszkij, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója ugyanakkor azt mondta a BBC-nek, hogy Oroszország nem gondolja komolyan a béketárgyalásokat. Szerinte

a tárgyalásokkal át akarják verni a Nyugatot, hogy azt gondolják, nincs szükség további szankciókra.

Azt is hozzátette, az eddigi tárgyalásokat az oroszok arra is felhasználták, hogy elvonják a figyelmet a frontokon történtekről. Rodnyanszkij úgy véli, egyszerre nem lehet a békét keresni és városokat bombázni.

Nyitókép: MTI/EPA/Belta

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunnemethpeter
2022. március 21. 20:51
Ki kell vonulni az oroszoknak, bocsánatot kell kérni Putyin agymenése miatt és utána lehet béketárgyaláson tisztázni a jóvátétel nagyságát. Ha nem lesz elég pénze az Oroszoknak, akkor bizony területet kell adniuk Ukrajnának.
foldizs
2022. március 21. 20:48
Nyilván az oroszok arra várnak, hogy majd egyszer elfogadják az ultimátumaikat. Hát, addig álljanak fél lábon. Ha komolyan tárgyalni akarnának, akkor nem egy propagandista lenne a főtárgyaló.
Málaga21
2022. március 21. 19:28
"Rodnyanszkij úgy véli, egyszerre nem lehet a békét keresni és városokat bombázni." Ti is így kerestétek a békét Donyeckben.
iIonah
2022. március 21. 18:10
Igyekezzetek, mert Ogyessza is visszatér Oroszország anyácska meleg ölébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!