Lavrov: Van remény a kompromisszumra

2022. március 16. 10:17

Az orosz külügyminiszter sürgette, hogy a tárgyaló félek a „hisztéria fokozása” nélkül dolgozzanak.

2022. március 16. 10:17
null

Nem könnyű tárgyalások folynak Oroszország és Ukrajna között, de van remény a kompromisszumra – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerdán az orosz RBK tévécsatornának nyilatkozva.

Lavrov szerint Oroszország a jövőben is kész lesz a kapcsolattartásra az ukrán féllel,

de látnia kell, hogy ez milyen „hozzáadott értéket” képvisel. Azt mondta, hogy Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter nem terjesztett elő új elképzeléseket kettőjük múlt csütörtöki, antalyai tárgyalásán. Lavrov sürgette, hogy az orosz és ukrán tárgyaló félnek adják meg lehetőséget arra, hogy nyugodt légkörben, a „hisztéria fokozása” nélkül dolgozzanak.

(MTI)

Fotó: Aleksey Nikolskyi / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Folyékony Szilárd
2022. március 19. 08:49
Péklapáttal pofánbaszott Szergej elugatta magát.
Folyékony Szilárd
2022. március 17. 06:16
Ezt a faszkalapot péklapáttal egy amerikai farmer pofánbaszta, és ettől a pofája Joker ellentétévé vált. A szája folyamatosan lekonyul, mint egy búvalbaszott baromnak
Frutti
2022. március 16. 11:22
Valakik valószínűleg világháborúra játszanak (az érdekeik így kívánják feltehetőn) - ezért szállítanak nyakrafőre fegyvereket az ukránoknak, és persze majd mások majd az oroszoknak is. Vagyis Ukrajna nem teszi le a fegyvert, amíg olajat öntenek a tűzre a fegyverszállítmányokkal. Addig pedig a háború sem ér véget. Kinek is jó ez? Szerintem az ukránoknak és az oroszoknak ez egyáltalán nem jó. Már régen befejeződött volna a háború, ha nem lökdösnék őket a háború szakadékába mindenféle eszközökkel. Legalább ti, ukránok és oroszok, legalább ti lássátok, hogy ez a "történet" nem rólatok szól! Térjetek észhez!
mandiner71
2022. március 16. 11:13
Ez a pasas lesz az első, aki halántékához emeli a pisztolyt, amikor vége lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!