Odesszánál partra szállhatnak az orosz fegyveresek

2022. március 30. 15:03

Ukrán források szerint az ellenséges hajók az odesszai partok körül manővereznek.

2022. március 30. 15:03
null

Odessza régióban az ellenség partra szállásának veszélye áll fenn – idézte az Unian Vlagyiszlav Nazarovot, a régió egyik magas rangú katonatisztjét.

„Az ellenséges hajók az odesszai partok körül manővereznek, a partraszállás veszélye továbbra is fennáll a régióban.

– hangsúlyozta Nazarov.

Nyitóképen barikád Odesszában. Fotó: MTI/EPA/Sztepan Franko

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abraxos
2022. március 30. 16:23
Nem hiszem, hogy odesszának nekimennének. Ez kamu. Semmiképp ameddig be nem kerítették az ukránokat a keleti fronton, az meg még sok hét. Még Mariupol se esett el teljesen, ott még jelentős orosz erők vannak lekötve. Szerintem Kherson környékén beássák magukat a ruszkik és arra fognak koncentrálni, hogy a keleti megyéket a dnyepper mentén ellenőrzésük alá vonják, hogy szűkítsék a frontot. Ha megnézitek az oroszok a könnyen védhető természeti akadályokig azaz a folyókig meneteltek, aztán ott megáltak. Odessza ostroma és a déli orosz támadás szerintem ősszel várható, ahogy ráfordulunk a télre. Addigra se élelem, se fűtés nem lesz ukrajnában + addigra Csernihiv Harkov és Szumi is teljesen ki lesz éheztetve.
Pathfinder76
2022. március 30. 16:15
..
llnnhegyi
2022. március 30. 15:57
Voltam Odesszában. Terebélyes,nagy kikötő város,nagy parkokkal. A nevezetes lépcsőn is fel s alámentem. Orosz, főként. Ezzel be is zárulna Ukrajna tengerpartjai. Dobra verthetik flottajukat. Nem lesz rá szükségük. Zelenszkij!! Köss békét iziben! Az egész világ ezt várja!
artojan
2022. március 30. 15:47
Az ukránok szkanderezni akarnak ?.. Már megy is az ISZKANDER.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!