Légitámadás érte Hmelnyick megyét

2022. március 30. 11:39

Az áldozatok pontos számáról egyelőre nincs információ.

2022. március 30. 11:39
null

Katonai és ipari létesítményekre lőtt kedden az orosz hadsereg ukrán ukrán értesülések szerint Hmelnyick megyében – idézte Szerhij Hamalij, a terület katonai közigazgatásának vezetőjét a Kárpátalja.ma.

Az oroszok még napközben légitámadást intéztek a Sztarosztjantinyivi katonai objektum ellen.

Éjszaka pedig három csapást mértek a környékbeli ipari objektumokra. A kormányzó szerint a tüzet mindenhol sikerült lokalizálni. Az áldozatok pontos számáról egyelőre nincs információ – írja a portál.

A nyitóképen egy orosz katona nézi egy lerombolt áruház romjait. Fotó: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. március 30. 12:58
Ronda állat ez a medve! Őrzi, nem adja prédának a természeti kincseit, értékeit... Lehet, hogy nem kellett volna évtizedekig ingerelni.., így meg csúnya vége lehet a dolognak, ha az oroszok eltanulták, ellesték az amerikai technológiát....
Aerion
2022. március 30. 12:52
A nyugatra irányuló orosz gázszállítás akár már a jövő héten leállhat, ha nem fizetik ki abban a valutában, amiben kérik. Amennyiben vasárnap a fidesz győz, az orosz gázszállítás Magyarországra egészen biztosan nem fog leállni, és elképzelhetőnek tartom, sőt valószínűnek, hogy Magyarország számára felkínálja az orosz fél, hogy továbbra úgy fizessünk, ahogy mi szeretnénk. Persze, a vezetékrendszerbe csak annyi gázt szállítanak majd, amennyire a magyar félnek szerződése van, vagyis ha ezt tovább engedi, a saját gázvagyonát adja tovább, i n g y e n. Ez egy nagyon érdekes helyzet lenne. Már a jövő héttől.
Bitrex®
2022. március 30. 12:24
Na de hol van az ukrán légierő? És Kijev szelleme?
vajda.
2022. március 30. 12:19
Balosok és bizonytalanok! Számoljátok ki, hogy megéri - e nektek a Fidesz ellen szavazni. Ha nem a Fidesz nyer, minden család minimum 100 000 Ft-al kevesebből kell, hogy megéljen, elveszik a 13. havi nyugdíjat, a fiataloktól az SZJA mentességet, vége a családi adókedvezményeknek, jön az adóemelés, a megszorítások, az évi 6x gázáremelés. Márki Zay beígérte, hogy fizetős lesz az egészségügy, és vége a rezsicsökkentésnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!