Áprilistól újra kinyitnak az ukrán kulturális intézmények

2022. március 31. 11:03

A művészek így is szeretnék feléleszteni az emberek jövőbe vetett hitét.

2022. március 31. 11:03

Április 1-től fokozatosan újra megkezdik munkájukat az ukrajnai kulturális és művészeti intézmények – írja a Kárpátalja.ma, idézve Olekszandr Tkacsenko nyilatkozatát.

Az ukrán kulturális miniszter azt nyilatkozta, hogy

Ukrajna háborús győzelmébe vetett bizalommal elindulnak a színházi előadások, operák és újra szerveznek koncerteket.

Egyéni ütemezés szerint nyitnak

Elmondása szerint minden kulturális intézmény saját programot dolgoz ki, és egyéni ütemezés szerint valósítja meg rendezvényeit. A jegyvásárlással kapcsolatos információkról a hivatalos honlapokon lehet majd érdeklődni – olvasható a cikkben

A művészek folyamatosan azon dolgoznak, hogy enyhíteni tudjanak az emberek háború okozta érzésein, borzalmain, és kis vidámságot, pozitívumokat adjanak a közönségnek, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről.

Szeretnék feléleszteni újra az emberek jövőbe vetett hitét

– nyilatkozta a miniszter.

A bevételek egy részével az ukrán hadsereget támogatják majd

Tkacsenko azt is elmondta, hogy a bevételek egy részét az ukrán hadsereg támogatására és humanitárius segélyekre fordítják majd.

Nyitókép illuzstráció. Fotó: OSCAR DEL POZO / AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. március 31. 13:37
Zelka ismét köszörűli a f.a...át a zongorázáshoz...... Közben azért marad idelye beugatni néhány államfőnek, agyonlövet nehány nagykövetet, katonai attasét, mert nem tudtak elég hadianyagot szerezni.
Nehidd El
2022. március 31. 11:24
Visszatérnek az azovi zenészek, sztálinorgonán fognak koncertet adni gitárkísérettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!