Ukrán fegyveresek szabadították fel Irpinyt

2022. március 28. 17:52

Komoly harcok zajlottak Barisivka és Hosztomel térségében is.

2022. március 28. 17:52
null

Olekszandr Markusin, Irpiny polgármestere bejelentette, hogy városa felszabadult a megszállás alól – írja az Index. Korábban Vagyim Denyiszenko, a belügyminisztérium vezetőjének tanácsadója elmondta, hogy

az ukrán fegyveres erők ellentámadást indítottak a kijevi régió egyes részein.

Denyiszenko három napja megjegyezte, hogy komoly harcok zajlottak Barisivka, Hosztomel és Irpiny térségében egyaránt – derült ki a cikkből.

Nyitóképen orosz támadásban megrongálódott épület Irpinyben. Fotó: MTI/AP/Vadim Ghirda

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2022. március 29. 02:43
Kötve hiszem. Éhesen, szomjasan, sötétben, fázva, gyógyszerek nélkül, a teljes reménytelenség tudatában, azt várva hogy vajon mikor potyog a fejükre egy pár mázsa trotil? Ekkora tűzérségi, és légi fölénnyel szemben nem húzzák ki sokáig. Minnél tovább vergődnek, annál keservesebb árat fizetnek érte. A nyugat sem fogja önteni sokáig a pénzt, paripát, fegyvert egy feneketlen zsákba. Szép lassan a források elkezdenek onnan is elapadni, majd pedig megszünnek.
Zolotarjov
2022. március 29. 00:34
Nem akarok terelni, de az ukrán erők bekeríthették Moszkvát..:)
jánosbácsi
2022. március 28. 22:58
Fideszes ruszkik szarul álltok.
Pietrosz2.0
2022. március 28. 20:08
Az ukrán partizán naplója: 1/ Hétfő:Ma kikergettek minket az oroszok az irpinyi erdőből. 2/ Kedd:Ma mi kergettük ki az oroszokat az irpinyi erdőből. 3/ Szerda:Ma jött az erdész és mindenkit kikergetett az irpinyi erdőből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!