Nem észlelnek tüzeket a csernobili atomerőmű körül

2022. március 28. 15:46

A katasztrófavédelem megcáfolta Ljudmila Denyiszova ukrán emberi jogi biztos korábbi értesüléseit.

2022. március 28. 15:46
null

Az ukrán állami katasztrófavédelmi szolgálat azt közölte, hogy jelenleg nem észlelnek tüzeket a csernobili atomerőmű körüli tiltott zónában. A Telegram üzenetküldő portálon a szolgálat kifejtette, hogy a műholdfelvételek hétfő reggel nem mutattak hőkibocsátást a térségben, eszerint nincs tűz az orosz csapatok által elfoglalt tiltott zónában.

A katasztrófavédelem így megcáfolta Ljudmila Denyiszova ukrán emberi jogi biztost, akit az Ukrajinszka Pravda hírportál idézett. Az ombudsman korábban 31 tűzesetről beszélt.

Továbbra is sok a dezinformáció

Hozzátették, hogy

több hírforrás hamis információt közölt az atomerőmű közelében pusztító tüzekről.

 Arra kértek ezért mindenkit, hogy ellenőrizetlen információkat ne terjesszen, csakis hivatalos forrásokból tájékozódjék.

(MTI)

Nyitóképen a csernobili atomerőmű. Fotó: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baki2022
2022. március 29. 11:14
10000 ha-hoz már nem kell műhold, hogy valaki lássa. A NAÜ sem nyilatkozott.
Anyádcsipája
2022. március 28. 19:24
"A katasztrófavédelem megcáfolta Ljudmila Denyiszova ukrán emberi jogi biztos korábbi értesüléseit. Az ukrán állami katasztrófavédelmi szolgálat azt közölte, hogy jelenleg nem észlelnek tüzeket a csernobili atomerőmű körüli tiltott zónában."--- Ajajj, nehogy aztán valakit megint demokratikus úton (értsd: főbelövés) igazítsanak el a helyes úton, mint azt a tárgyalótisztet a múltkor.
Mandinka
2022. március 28. 17:58
Megy a show rendesen. Producer wef, managger usa, forgatókönyv hollywod, főszereplő tűsarkús. Nézőtér 7mrd. Jegyvétel kötelező, hitelre!(csak dollárért)
Aranykor
2022. március 28. 17:56
Újabb ukrán hazudozás egy komoly dologról. Gyilkos komédiázást folytat a kukizongorista és csapata. Zelenszkij-féle "felébredt" (woke) és eltörlési (cancel) kultúra már az Oscar-díjasoknak is sok volt azért. Nem engedték felszólalni, pedig már oda is nyomult volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!