Az oroszok porig bombázták egy ukrán tankgyár egy részét (videó)

2022. március 06. 13:36

A gyár keleti részéből csak némi beton és kicsavarodott fémdarabok maradtak.

2022. március 06. 13:36
null

Zsitomirt már napok óta lövik az oroszok, pénteken egy iskolát döntöttek félig romba, írja a Telex. Szombaton egy, a város melletti tankgyár egy részét tették a földdel egyenlővé – írják a CNN-re hivatkozva. Hozzátették: a hír először oroszpárti csatornákon terjedt a Telegramon, feltehetőleg azért, írja a portál, hogy bizonyítsák az embereknek, hogy Oroszország csak demilitarizálni akarja Ukrajnát.

Azt írja a portál, hogy a videóban ukrán katonák járják körbe a romokat, miközben – a CNN fordítása szerint –

egy társuk azt meséli, hogyan élték túl az éjszakát a gyár egy másik részén.

A gyár keleti részéből leginkább csak némi beton és kicsavarodot fémdarabok maradtak, bár a videón még látható egy-egy fal, ami még áll. A tankgyár az Ukroboronprom állami védelmi társasághoz tartozott, a hadsereg páncélos járműveinek gyártása, felújítása és modernizációja zajlott az üzemben. A társaság repülőket, páncélos járműveket, hadihajókat, lőszert és radarokat is gyárt, írják.

Kép forrása: Youtube

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. március 07. 14:18
az USA is ugyanezt tette volna
Gyzoltan
2022. március 07. 09:57
Ez most nagyon kínos! Úgy tűnik, nem jött be az USA vonal Ukrajnának, átléptették velük a vörös vonalat!
XTRO
2022. március 06. 14:39
Mégis mit csináltak volna egy tank gyárral ? Kifestik..???
luxusbatar
2022. március 06. 14:29
..hogy a büdös drága anyukád térde kalácsa miatt nem lehet azt a kibebaxott telefont elfordítani? A 480p felbontásért külön köszönet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!