Megszólalt Putyin: Oroszország akkor áll le, ha Ukrajna felhagy a harccal

2022. március 06. 14:05

A Kreml közleménye Putyin és Erdoğan beszélgetéséről számolt be.

2022. március 06. 14:05
null

„Oroszország csak akkor állítja le katonai műveletét,

– közölte a Kreml közleményében, ami Vlagyimir Putyin orosz elnök és Tayyip Erdoğan török elnök beszélgetéséről számolt be, írta a The Guardian alapján a 168 óra.

Putyin elmondta, hogy hadművelete a terveknek és a menetrendnek megfelelően halad, és reméli, hogy az ukrán tárgyalófelek konstruktívabb megközelítést alkalmaznak majd a tárgyalásokon, és figyelembe veszik a valóságot – közölte a Kreml.

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Alekszej Nyikolszkij

Összesen 360 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harula
2022. március 06. 20:08
Akik itt "érvelnek" (??) az orosz támadás jogossága mellett, azoknak felhívom figyelmét putyin és összeszorított szájú kutyája kedves mondataira arról, hogy mi a végső céljuk ( a kelet-európai nato bővítés előtti állapotok elérése ami hogy én is okoskodjak katonai támadással való fenyegetés). Majd kíváncsi leszek arra, hogy az itt meggyőződésből vagy fizetésért kommentelők szája hogy áll félre havisszakerülünk az orosz érdkszférába, annak minden remek következményével együtt. Majd akkor lehet nézegetni azt a hirdetést hogy elöre menjünk ne hátra.
Bocskai István
2022. március 06. 18:53
Az ukránok trükkje, a disznózsírral bekent lőszer (eddig) nem jött be.
files32
2022. március 06. 18:12
Az oroszok katonai válasszal fenyegették meg Romániát és több, meg nem nevezett „határmenti országot”
Lajoss
2022. március 06. 17:47
Degenerált tömeggyilkos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!