Diverzáns csoportot fogtak el Kárpátalján

2022. március 22. 09:09

Felhívták a kárpátaljai lakosok figyelmét, hogy legyenek éberek.

2022. március 22. 09:09
null

A Kárpátalja Megyei Katonai Közigazgatás vezetője, Viktor Mikita közösségi oldalán számolt be arról, hogy szabotázsakciókra készülő diverzáns csoportot fogtak el hétfőn, írja az Index. A posztban Viktor Mikita megköszönte a nemzetbiztonsági szolgálatok munkatársainak az operatív műveletet, amelyben

számos fegyvert, lőszert és kézigránátot foglaltak le.

Valamint felhívta a kárpátaljai lakosok figyelmét, hogy legyenek éberek és jelentsék a rendőrségnek és a hadseregnek a gyanús tevékenységet folytató ismeretlen személyeket. A vezető hozzátette: az ügyben nyomozást indítottak.

Kép forrása: Facebook

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stukov79
2022. március 22. 15:26
Hátra vinni és agyonlőni.....
Freeczy
2022. március 22. 14:23
"A Kárpátalja Megyei Katonai Közigazgatás vezetője, Viktor Mikita közösségi oldalán számolt be arról, hogy szabotázsakciókra készülő diverzáns csoportot fogtak el hétfőn, írja az Index. A posztban Viktor Mikita megköszönte a nemzetbiztonsági szolgálatok munkatársainak az operatív műveletet, valamint felhívta a kárpátaljai lakosok figyelmét, hogy legyenek éberek és jelentsék a rendőrségnek és a hadseregnek a gyanús tevékenységet folytató ismeretlen személyeket. A vezető hozzátette: az ügyben nyomozást indítottak." Nem is emlékszem pontosan, hogy ki is volt az a vadbarom marha akinek az első dolga az volt február 24-én felfegyverezze a polgári lakosságot? Egy kis emlékeztető: "...A jelentés szerint Denisz Monasztirszkij belügyminiszter arról számolt be, hogy csütörtök este néhány óra leforgása alatt sok ezer lőfegyvert osztottak ki kijevi civileknek a főváros védelmére..." "...Kijevben az utóbbi néhány órában mintegy 10 ezer gépkarabélyt osztottak ki a civil önkénteseknek. Ezek önszervező alakulatok, amelyeknek világos strukturáltságuk van, és a területvédelmi erőknek vannak alárendelve. Ezek most már fel vannak fegyverezve, és máris Kijev utcáin járőröznek – mondta, megjegyezve, hogy a felfegyverzett civilek hatékonyan tudnak szembeszállni bármilyen fenyegetéssel..." Azért normálisabbja látta már előre a szomorú jövőt is, Mondjuk ez az ember nem Zelenszkij volt. vagy pontosan ezt akarta? "...Gratulálunk, kiváló ötlet volt kérés nélkül felfegyverezni a civil lakosságot Ukrajnában, meg is lett a következménye: megjelentek az online hirdetések az eladó Kalasnyikovokról. Ukrajnában már a konfliktus korábbi szakaszában külön fegyveres csoportokat alakíthattak a szélsőjobboldali csoportok. Ezzel a hadseregtől tulajdonképpen független félkatonai szerveződések jöttek létre. Veszélyes precedens, de az ukrán kormány tovább ment. Ahogy portálunk is beszámolt róla, miután a harcok elérték Kijevet, Volodimir Zelenszkij bejelentette, hogy a civil lakosság jelentkezhet a katonai pontokon, ahol fegyvert kapnak, hogy így vegyenek részt a főváros védelmében. A civilek kérés nélküli felfegyverzése azonban nem egy jó ötlet, amint az az alábbi képen is látható..."
Dr. Greta Grünberg
2022. március 22. 13:12
Veszélyes, terroristáktól hemzsegő hely lehet ez a Kárpátalja. Sokkal több odafigyelést igényel!
Tóth Zoltán
2022. március 22. 10:42
Putyin-művek akcióban (GRU/Falanga/Orbán-rezsim). "Király, te tetted ezt!" #vesszenazsarnok #forradalmat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!