Gődény pártja támogatja az Ukrajna elleni orosz inváziót

2022. március 16. 08:18

A Normális Élet Pártja szerint az orosz agresszió a világbékét szolgálja.

2022. március 16. 08:18
null

„A NÉP támogatja az Ukrajna elleni inváziót”, írja a Gődény György vezett párt a közleményükben. Szerintük Oroszország érvényt szerez biztonságpolitikai törekvéseinek, mert „e törekvés a világbékét szolgálja, és elutasítja a megsegítésre szolgáló ukrán fegyverszállításokat, mert ez az orosz pacifikálást akár hosszú távon is ellehetetlenítheti, ami pedig akár egész Európát destabilizálhatja.” 

Hozzátették:

így a nyugati államok vezetése tehető felelőssé e gyilkos háború kirobbanásáért. Érthetetlen, hogy a nyugati vezetők miért ragaszkodnak továbbra is Ukrajna lehetséges NATO tagságához, ha ez pusztító hatású lehet nem csak az ukrán népre, de egyben Európára is. Megmagyarázhatatlan, hogy a nyugati demokráciák miért nem tisztelik az orosz népet, miért nem tartják szem előtt, hogy a világbéke előfeltétele a viszonylagos erőegyensúly, mely Oroszország számára a legfontosabb szempont?”

Gődényék szerint

Oroszország ebben a konfliktusban valójában nem agresszor, hanem áldozat,

és Ukrajna nem egy megsegítendő állam, hanem egy destabilizált állam, amit eszközként használnak Oroszország ellen – de ami egyben Ukrajna pusztulásával jár. „Követeljük, hogy a nyugati államok tegyenek hitet a béke mellett, állapodjanak meg egyoldalúan Ukrajna semlegességéről, tegyenek le Ukrajna NATO tagságáról, mert jelenleg ez jelenti a legnagyobb fenyegetést Európára!”

(MTI-OS)

Nyitókép: YouTube

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2022. március 16. 09:31
A görény a fidesz alvállalkozója.
Senye Péter
2022. március 16. 09:17
Ukrajna mindent megtett ezért az orosz támadásért.
BossN
2022. március 16. 09:10
"Oroszország ebben a konfliktusban valójában nem agresszor, hanem áldozat," És vírus sincs, meg világjárvány sem szerinte. Be kell zárni, közveszélyes elmebeteg.
Nonoo
2022. március 16. 09:06
Egy dologgal SENKI nem számolt ebben az elemzésben. Mégpedig azzal, hogy bármennyire is tagadják az oroszbarát "elemzők" a tényt, Ukrajna létezik. Ukránok léteznek. Az ukránoknak saját akaratuk van és ezt az akaratot láthatjuk már 3 hete.... Ukrajna nem kíván Belarusz lenni, saját európai államot szeretne. Ha a NATO nem is jöhet szóba, talán egy EU-s tagság segített volna rajtuk. Én nagyon remélem, hogy putyinban megrendül annyira a bizalom a világon is és országon belül is, hogy ilyen agresszív törekvése ne lehessen többé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!