Kárpátaljai kormányzó: Fejezzék be Magyarország lejáratását!

2022. március 03. 08:29

„Magyarország rengeteg humanitárius segélyt irányít az országba, üzemanyagtól kezdve az alapvető cikkekig” – mondta Viktor Mikita.

2022. március 03. 08:29
null

Viktor Mikita, a Kárpátaljai Megyei Katonai Közigazgatási Hivatal vezetője március 2-án tartott sajtótájékoztatóján reagált a közösségi hálókon terjedő, Magyarországot lejárató nyilatkozatokra – számolt be  a TV21 nyomán a Kárpáthír.

Nincs jelentősége és nincs ráhatással a Közép-Ukrajnai csapatok felszerelésének biztosítására az a tény, hogy engedélyezi-e Magyarország területén a fegyverszállítást vagy sem. Megvannak a kidolgozott útvonalak, és ez nem hat ki ezekre a folyamatokra. Magyarország rengeteg humanitárius segélyt irányít az országba, üzemanyagtól kezdve az alapvető cikkekig. Nagyon kérem a lakosságot, ne avatkozzanak bele az ukrán külügyminisztérium, a hadsereg munkájába. Semmi hatással nincs rá, valakik viszont mégis Magyarországgal kapcsolatos nyilatkozatokat tesznek közzé. Azokhoz az állampolgárokhoz szólok, akik interneten nyilatkozatokat hoznak nyilvánosságra, ismerem őket. Inkább jöjjenek, iratkozzanak be a területvédelmi alakulatokba. Adunk fegyvert és védjék meg az országot, azonban ne értékeljék a független szakértőket, az országunk külpolitikáját, mert nem illetékesek és nem értenek hozzá” – jelentette ki a megyei hivatal vezetője.

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
k-árpi
2022. március 04. 04:02
Az angolok allitolag kileptek az EUbol, ugymond Brexit-eltek. Az amerikai csapatokat a francia DeGaule a 60-as evekben kikergette franciaorszagbol Bretagne-bol. Sem a brittek, sem az amcsik NINCSENEK az EU-ban, de lenyegeben megis ott vannak a NATO erdekei alapjan. Szegeny Scholz, aki Merkel asszony inasa volt hosszu eveken at, osszetojta magat, amikor az amcsi Biden raparancsolt, hogy mondja vissza az EszakiAramlat2 (NS2) gaz megallapodast Putyinnal, amit meg Merkel Asszony kezdemenyezett a brusszeli hatterhatalom ellenere is. Eleinte meg docogve bar , de ellenallt, majd sisakokat kuldott Ukrajnanak, de az amcsi nyomas az angolszasz futese mellett, belesodorta Scholz urat a tuzbe es immaron a masodik vilaghaborus buntudatban sinylodo ferfiu bedolt Bidennek es mostmar nagy buzgon, hogy ellensulyozza a markaba rohogo francia Macron szegyentelenul ugymond felelossegget mutogato NATO tamogatasat, tomenytelen modern fegyverek szallitasaba is belelendult Scholz ur, hogy elkerulje az angolszaszok haragjat. Az angolszasz vilaguralo emporiumi tengely alma nyilvanos: USA, Nagy Britania, Kanada, Ausztralia, Uj-Zealand stb. egyet akar. VISZONT a franciak csak EGYETLEN NATO allam fegyveres tamogatasat tartjak erdemlegesnek es ez ki lehetett volna mas, mint Romania. 4000 FRANCIA KATONAT GYORSAN bekuldtek romanba, mert ugyebar a testveriseg szamit, na meg az esszeru roman taktikazas az ERDELYi magyarok sakkbantartasara, ha netan.... Nos vegul is fel kell tenni a kerdest; effajta tortenelmi multtal a tarsolyukban, mit is keresnek az angol-szaszok Europaban NATO kontosben? Az pedig, hogy lehetseges egy atomos helyzet megoldas az oroszok reszerol, nem velheto, hogy elrettenti az amcsikat Putyin fenyegetese, hiszen ok mar civilek millioit bombaztak le 70 evvel ezelott atommal Hiroshimaban, meg Nagaszakiban es megsem kerultek bunpadra, tehat ha Putyin kemenyit, akkor az angolszasz ertelemmel futott amcsik megismetelhetik a show-jukat barmikor meg az oroszok ellen is. Ennek tudataban rezelt be Scholz Ur az amcsi felszolitasra, mert azt is tudja, hogy a francia Macronra sohasem szamithat a nemet.
Rizsa
2022. március 03. 18:58
Igy maradjon majd a béke időben is.
Q913
2022. március 03. 13:55
Egyenes beszéd! Köszönjük!
bpe
2022. március 03. 13:04
jó nehéz(..) lesz azokat a kiosztott fegyvereket vissza-összegyűjteni, 10-15 évig keringenek majd hádész bugyraiban, és sok közülük nem oroszokra fog elsülni.. és már most hoznak át belőlük magyarországra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!