Házat és telket ígér a csecsen vezető fejéért egy ukrán politikus

2022. március 14. 12:46

„A Fegyveres Erők és a Terrorvédelem minden harcosának céljául kell kitűznie, hogy elpusztítsa a csecsen nép szégyenfoltját” – hangoztatta Jevhen Ribcsinszkij volt ukrán parlamenti képviselő.

2022. március 14. 12:46
null

Jevhen Ribcsinszkij volt ukrán parlamenti képviselő házat és telket ígért Kijev közelében Ramzán Kadýrov csecsen vezető meggyilkolásáért, aki azzal kérkedett, hogy Ukrajnába érkezett.

Ha Kadirov valóban Kijev közelében van, akkor a Fegyveres Erők és a Terrorvédelem minden harcosának céljául kell kitűznie, hogy elpusztítsa a csecsen nép szégyenfoltját

írta bejegyzésében.

Fotó: Twitter

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunpettel
2022. március 14. 22:50
Ha a vagyoni helyzetüket összehasonlítom, akkor biztos, hogy Kadirov tud többet ajánlani.
Zod
2022. március 14. 14:58
A kijevi ingatlanpiac mostanában leszálló ágba került.
Zalailáma
2022. március 14. 14:51
A faszi megunta az életét. Ha túl is éli ezt a háborút, a békét hosszú ideig biztosan nem fogja élvezni. Szerencséje lesz, ha gyorsan végeznek vele. Már ezért az opcióért is mindenét odaadná majd a gyilkosainak. További jó üzengetést a csecseneknek: nem felejtős típusok.
Szittya66
2022. március 14. 13:47
Mert marad még ép ház Ukrajnában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!