Egymillió dolláros vérdíjat tűzött ki Putyin fejére egy orosz üzletember

2022. március 02. 22:27

„Körözött bűnöző. Élve vagy holtan.”

2022. március 02. 22:27
null

Alex Konanyihin a LinkedIn felületén tett közzé egy bejegyzést, amelyben 1 millió dolláros vérdíjat tűzött ki Putyin fejére. Az üzletember a posztjához mellékelte Putyin fényképét is. Ezen a következő felirat olvasható: „Körözött bűnöző. Élve vagy holtan. Vlagyimir Putyin tömeggyilkosságért” írja a Blikk.

Konanyihin állítja, Putyin nem orosz elnök, mert szerinte egy különleges akció eredményeként került hatalomra, amely orosz lakóházak felrobbantásával járt. Kifejti, hogy ezen felül Putyin megsértette az alkotmányt, amikor megszüntette a szabad választásokat, illetve meggyilkoltatta az ellenfeleit.

„Ígérem, hogy fizetek 1 millió dollárt azoknak a tiszteknek, akik – alkotmányos kötelességüknek eleget téve – háborús bűnösként letartóztatják Putyint, az orosz és a nemzetközi törvények értelmében” – fogalmazott.

A vállalkozó zűrös ügyeiről a Blikk cikkében olvashat bővebben.

Nyitókép: LinkedIn

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. március 04. 14:23
Aztán miből fizetne mikor zárolva van a külfőldi pénze reklámnak elmegy
Baksay-Róka Béla
2022. március 03. 21:11
HALÁL AZ AGRESSZORRA! DICSŐSÉG UKRAJNÁNAK! Ami azt illeti, Putyin, ugyan még mindig nem győzött, azt azonban már sikerült elérnie, hogy az ukránok, mostantól kezdve, TÍZ GENERÁCIÓN ÁT GYŰLÖLNI FOGJÁK AZ OROSZOKAT! Az a kíméletlen NÉPIRTÁS, amit MÁR EDDIG IS "produkált" az orosz hadsereg, teljességgel lehetetlenné teszi az ukrán nép "pacifikálását"!...
Gyzoltan
2022. március 03. 18:27
"Egymillió dolláros vérdíjat tűzött ki Putyin fejére egy orosz üzletember" Ez a lökött valahol nyugaton élhet, s a vagyonát így akarja megmenteni, hogy Biden ne tegye magáévá.., Ugyan miért is hiszem, hogy nem orosz, hanem zsidó szegénykém? - "Egy igaz zsidó pénze értékesebb, mint a saját teste." (Sotah 12a)
Hoked_ly
2022. március 03. 17:55
Szerintem, új cipőt már ne vegyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!