Boris Johnson mégsem a V4-ekkel együtt ígért katonai segítséget Ukrajnának

2022. március 08. 22:19

A PA hírügynökség tévesen idézte a brit miniszterelnököt.

2022. március 08. 22:19
null

A 24.hu szerint a PA brit hírügynökség idézte tévesen Boris Johnson miniszterelnököt, miszerint

a britek megegyeztek a V4-ekkel arról, hogy katonai segítséget nyújtanak az ukránoknak.

A keddi tárgyalásokról kiadott közös nyilatkozatban katonai segítségnyújtásról nem esik szó. Az idézet valójában a brit-lengyel egyeztetésen hangzott el.

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Francisco Seco

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2022. március 09. 10:10
-zsoltkom- " Boris Johnson mégsem a V4-ekkel együtt ígért katonai segítséget Ukrajnának" ""A segítséget, a szülőföldön maradásra ösztönző eszközöket kell a migránskibocsátó országokba vinni, javítandó a helyiek életviszonyait és biztonságát, ezzel ösztönözve a helybenmaradásukat. Nem vándorolhatnak el egész generációk, a helyben segítés jelenthet fenntartható megoldást, Magyarország pedig a Hungary Helps nemzetközi humanitárius programjával élen jár ezekben az erőfeszítésekben" -Gál Kinga, orbáni érdek képviselő https://bit.ly/3HQ2auV
VeJoLa
2022. március 09. 08:19
Nagyon szomorú vagyok a lengyelek miatt, de örülök, hogy a V3-nak legalább nem ment el az esze, bár ha a lengyelek miatt "belép" a NATO, már ez is mindegy. Abban bízom még, hogy csak visszadobta a labdát az USA-nak, akik a lengyeleknek már engedték volna ezt az akciót.
Ízirájder
2022. március 09. 07:45
Szedálja már le Őket valaki. Le kéne kicsit nyugodni és nem beleizgágáskodni a V4-eket a háborúba. Napi 2 Andaxin, meg lengyel vodka.
Gyzoltan
2022. március 09. 07:42
Ahol valami háborús konc ígérkezik, ott menten megjelennek a perfid angol háborús keselyük a marcangolásra... Pedig tanulhatnának a történelemből, mikor is Anglia létét csak Hitler elfogult jóindulata, angol imádata biztosította, amivel aztán rendesen vissza is éltek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!