Vádemelés nélkül szabadon engedték a volt bolgár miniszterelnököt

2022. március 19. 06:53

A hatóságok nem kommentálták, miért adtak korábban hamis információt Boriszov letartóztatásáról

2022. március 19. 06:53
null

Az Euronews információja szerint vádemelés nincs, a nyomozás zsarolás miatt folyik. Hivatalosan először azt közölték, hogy a letartóztatások uniós pénzekkel és az uniós ügyésszel van összefüggésben, de ez, mint kiderült, nem volt igaz. A hatóságok nem kommentálták, miért adtak korábban hamis információt.

Bojko Boriszov volt bolgár miniszterelnököt csütörtök este vették őrizetbe Szófiában. A gyanú szerint a jobbközép GERB (Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért) párt vezetője visszaéléseket követett el európai uniós forrásokkal a mezőgazdaságban, az építőiparban és közbeszerzéseknél.

Nyitókép: Nikolay Doychinov / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2022. március 21. 06:53
Egy újabb hír, amivel értelmet nyer az akció. Bulgária mégiscsak nemet mond az orosz gázra. Eddig úgy mondta, hogy szüksége van rá, de a volt miniszterelnök elhurcolása után hirtelen meggondolták magukat, senki nem akar hirtelen korrupt politikussá válni.
Rocktoberi
2022. március 19. 10:36
Ezt vajon, hogy fogja kommentálni a téglafejű bolgár víziló? Szerintem kussolni fog.
Kanmacska
2022. március 19. 10:15
Na, mi van, Dobrev?
Ben Jeremiah
2022. március 19. 09:29
" A hatóságok nem kommentálták, miért adtak korábban hamis információt." Nem közölték az összeget? (nem is vicces ám, amikor a korruptak korrupcióval vádaskodnak.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!