Az orosz ENSZ-nagykövet szerint az ukránok saját magukat ágyúzzák

2022. március 08. 07:42

Vaszilij Nebenzja az ENSZ Biztonsági Tanácsának New York-i ülésén állította ezt.

2022. március 08. 07:42
null

Ha arra kíváncsi, hogy mi történt keddre virradóan Ukrajnában, kattintson ide.

Vaszilij Nebenzja, Oroszország ENSZ-nagykövete az ENSZ Biztonsági Tanácsának New York-i ülésén azt állította, hogy az ukránok önmagukat ágyúzzák – írja a Guardian.

 

Kép forrása: Twitter

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zöldpolszki
2022. március 08. 14:58
Különben hogy küldözgetnének "kurva erős" képeket a nagyvilágba?
VMiklós
2022. március 08. 14:19
Ha meggondoljuk, hogy elég a menekülők fölé lőni pár sorozatot ahhoz, hogy senki se merje elhagyni a városát, bizony, ez áldozatok nélkül is elképzelhető. Mi a haszna? 1, a városban maradók miatt az oroszok nem használhatnak komoly tüzérséget; 2, rákényszerülnek időt rabló, épületről épületre folyó küzdelemre, ahol a technikai lehetőségeiket nem tudják érvényesíteni; 3, mindez eladható a buta, mindent megevő liberális világnak a sajtó, videoklipek, stb. révén. Szóval inkább az ukránok érdeke, mint az oroszoké.
mokány
2022. március 08. 08:06
" Als ADAM grub und EVA spann , Wo war denn da der Edelmann ? "
Gyzoltan
2022. március 08. 08:02
"Az orosz ENSZ-nagykövet szerint az ukránok saját magukat ágyúzzák" Ez gyakorta előfordul! A II.Világháború folyamán számtalanszor, még az is, amikor a szőnyeget rossz helyre terítették, mármint a bombaszőnyeget a saját csapatok fejére...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!