Zelenszkij: Mindenkit legyőzünk!

2022. február 24. 07:14

„Tárgyaltam Joe Biden amerikai elnökkel, az Egyesült Államok megkezdte a nemzetközi segítség szervezését” – jelentette be az elnök.

2022. február 24. 07:14
null

Oroszország újabb agressziót hajt végre Ukrajna ellen – jelentette be Volodimir Zelenszkij ukrán államfő, miután hadiállapotot vezetett be az ország teljes területén.

Az elnök szerint az orosz hadsereg a határ vidékét támadja, és közben rakétacsapásokat intéz a katonai infrastruktúra ellen. „Tárgyaltam Joe Biden amerikai elnökkel, az Egyesült Államok megkezdte a nemzetközi segítség szervezését” – tette hozzá.

Azt kérem, maradjanak nyugodtak, és ha lehet, maradjanak otthon. Tesszük a dolgunkat, az egész védelmi szektor működik. Kerüljük el a pánikot. Erősek vagyunk, mindenre készen állunk, mindenkit legyőzünk” – mondta az elnök.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. február 24. 13:11
bohóc
Attologic
2022. február 24. 11:57
...a baj amerikával van, illetve a nagy beképzelt, nyugati felsőbbrendű ember, átment, kiirtotta az őslakosokat, most meg elpusztítaná ahonnan jött. (nyugat)európa, buzik, nemváltó ideológiák...megérkezett az ítélet Sodoma!!! hadd idézzem a Gyűrűk Urát: A segítség keletfelől jön, csapás nyugatra! de ez amúgy bibliai ha valaki ismeri a multat
Attologic
2022. február 24. 11:48
...nem kell külön ész, elég hozzá a butuska agy ahhoz hogy valaki ne huzogassa a Medve tökét...következmények nélkül( ha alszik, ha nem alszik). Putyin nem alszik, korán itta ma reggel a kávéját:))) Amerika most rápicsákolt. és a paraszt valójában nem magával hanem európával kaszott ki. ez a Biden kasz, öreg rotty, a klotyóra se tud egyedül kimenni, de annyi esze a szenilis baromnak volt persze hogy fegyvereket telepítsen az orosz határ mellé. Gratulálok falfasz!!! Amerika te piszkos kurva! Odadobták a magyarokat 56-ban a nagy sztálini erőpolitikának(53-ban meghalt ugyan, de jöttek a krisovnyikok helyette), most meg szasznak rá, végülis ott van az Atlanti óceán, max európa felett lelövik a rakétákat, hozzájuk nem fog becsapódni. hát a rakéta Biden szasz nem fog becsapódni, de Te annyira szenilis szasz vagy hogy észre se veszed, amikor a koporsófedél rádcsapódik, vén ...görény (odafingott a brit királyi család összejövetelén a vendégek elé)
szürkeSzarvas
2022. február 24. 10:52
A Balatonig tudnátok jönni-ezzel fenyegettetek,aljas biboldó gazember. Beszéljétek meg a Cárral..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!