A meleg, kutyafetisiszta Sam Briton lett az amerikai Atomenergia Hivatal új helyettes titkára

2022. február 16. 11:10

Ne legyen kétségünk, egy baloldali hatalomátvétel után hazánkban is lenne LMBTQ kormánybiztos.

2022. február 16. 11:10
null
Volner János

»Szép új világ« sokadik felvonás: Meleg, homoszexuálissá konvertáló terápiákat tartó, kutyafetisiszta Sam Briton lett az amerikai Atomenergia Hivatal új helyettes titkára. Szeretnénk megkérni minden kedves olvasónkat, hogy legyen kedvesek leülni, mert a következő sorok olvasása a vérnyomás jelentős növekedésével járhat. Korábban már számtalanszor beszámoltunk róla, hogy az LMBTQ lobbi erősebb mint valaha, s aki nem áll be a sorba, előbb vagy utóbb, de megismeri az ezzel járó liberális baloldali nyomásgyakorlás legmélyebb bugyrait.

Emlékeznek? Egy alapvetően férfinak született amerikai transznemű úszó azzal dicsekszik, hogy ő bizony megveri az egész női mezőnyt – Igen, egy biológiai férfi, női mezőnyben. Vagy éppen arra, hogy Riccardo Simonetti, az Európai Unió LMBTQ-ügyi nagykövete szerint nagyon aggasztó Magyarországon az LMBTQ közösséghez tartozó emberek helyzete, ezért hamarosan Magyarországra látogat? Vagy esetlegesen arra, hogy a francia köztelevízió, tehát francia adófizetői pénzekből fenntartott csoport, dedikáltan gyermekeknek létrehozott két csatornája is LMBTQ propagandát fog sugározni? Igen, ezek az esetek csak a jéghegy csúcsának számítanak, vajon mi lehet a felszín alatt? Bele sem merünk gondolni.

És akkor jöjjön az LMBTQ és annak elágazásinak legmélyebb bugyraiból feltörő legújabb hír. Joe Biden által vezetett amerikai kormányzat nemrég nevezte ki Sam Brintont a nukleáris energia, és a fűtőanyag- és hulladékártalmatlanítási osztály vezetőjévé, olvasható a Mandiner hírportálon. Eddig semmi érdekességre nem bukkanhatunk, viszont ami most jön, ott már tényleg érdemes helyet foglalni az esetleges vérnyomáskiugrás következtében kialakuló szédülés miatt.

Mint olvasható, a szervezet élére kinevezett Sam Brinton maga meleg, az LMBTQ közösség elkötelezett híve. Az úriember (?) áltudományos terápiákat tartott, mielőtt kinevezték volna a szervezet élére, ahol megpróbálta megváltoztatni egy személy szexuális irányultságát heteroszexuálisról homoszexuálisra és biszexuálisra, ha nem »érezték« a meglévő identitásukat. Brinton emellett népszerűsítette az állatos szexuális szerepjátékokat. Igen, állatos szexuális szerepjátékokat is.

A négy fal közt mindenkinek szíve joga, hogy mit művel, amíg az nem minősül Btk-s esetnek, de mindezeket népszerűsíteni és ennek teret adni különböző nagy elérésű platformokon, na az nagyon nincs rendben. Arról szerintem már ne is beszéljünk, hogy egy komoly szakértelmet és felelősségteljes működést igénylő szervezet élére egy ilyen »előélettel« rendelkező ember kerüljön kinevezésre, szerintünk elfogadhatatlan.

Az olyan formációk, mint az SZDSZ utódpártjában, a Momentumban most biztosan örülnek. Örülnek, hiszen Amerikában megvalósulni látszanak az általuk is vállalat értékek. Donáth Annáék korábban arról beszéltek, hogy ők bizony simán az oktatás részévé tennék az LMBTQ propagandát, illetve az ilyen tevékenységet folytató civil szervezeteknek millió eurókat biztosítanának. Ne legyen kétségünk, egy liberális baloldali hatalomátvétel után (amire reményeink szerint csak egy párhuzamos dimenzióban kerülhet sor) hazánkban is lenne LMBTQ kormánybiztos, több milliárd forintos LMBTQ propaganda támogatás, óvodai és iskolai LMBTQ oktatás, és női transznemű versenyzők női versenyszámokban. Nem engedhetjük meg, hogy a nyugati liberális baloldal perverzója beszivárogjon Magyarországra olyan pártokon keresztül, mint a Momentum. Nem az LMBTQ propagandára, nem a liberális baloldara!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandee1
2022. február 18. 16:27
Pokolfajzat! Nemmészinnen? Agyoncsapni lapáttal!
Sabotage
2022. február 16. 15:49
Nem kell nyerni az ellenzéknek ahhoz hogy sok buzi legyen, mivel a fidesz felé is az, veled együtt, te fideszfasszopó tetves volnergeci!!!!
bispora
2022. február 16. 15:41
Szerintem ez a német reklám sokkal ijesztőbb jövőkép: https://pbs.twimg.com/media/FLk1zKKXMAIR3J6?format=jpg&name=medium Ez a nép megérett a pusztulásra, ha egy fehér csecsemő képe mellé a "klímagyilkos" jelzőt le merték írni és nem lángol még a szerkesztőség...
Hyazinth
2022. február 16. 13:48
Jani bá, hát ki értene jobban a fűtéshez egy melegnél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!