Vizsgálóbizottságot állít fel a Pegasus-ügy kivizsgálására az Európai Parlament

2022. február 10. 07:13

A téma a következő időszakban egy Európai Néppárt által szervezett meghallgatáson, valamint az EP jövő heti plenáris ülésén is előkerül majd.

2022. február 10. 07:13
null

Független vizsgálóbizottság jön létre a Pegasus-botrány kivizsgálására az Európai Parlamentben (EP) – adta hírül Facebook-oldalán Donáth Anna európai parlamenti képviselő, a Momentum elnöke.

Mint Donáth fogalmazott: „Róża Thun, Sophia in’t Veld és az én kezdeményezésemre a Renew Europe frakciónk sikerrel szólította fel a képviselők többségét, támogassák a vizsgálóbizottság felállítását, 

Orbán Viktor európai parlamenti meghallgatását és felelősségre vonását”

Az Európai Néppárt csütörtök délelőttre egy meghallgatást szervezett, amelyen felszólal például az ügyet kirobbantó Forbidden Stories két vezetője, valamint Szabó Máté, a Társaság a Szabadságjogokért szakmai igazgatója is. Ezen túlmenően a Pegasus-ügyről az EP jövő heti plenáris ülésén is szó esik majd.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2022. február 10. 13:19
Donáth Anna volt megint a feljelentő: https://nyugatifeny.hu/2022/02/10/donath-anna-bejelentette-hivatalosan-is-vizsgalja-az-europai-parlament-a-pegasus-botranyt
pitypang1125
2022. február 10. 12:11
He, he szarháziak. Orbán magasról leszarja a fejeteket, és jól is teszi. Mi a faszt képzelnek ezek magukról?
roughneck
2022. február 10. 09:52
A spanyol inkvizicio ezekhez kepest csak egy vasarnapi gyerekzsur volt.
Vakfolt
2022. február 10. 09:25
"Mint Donáth fogalmazott: „Roza Thun, Sophia int Veld és az én kezdeményezésemre a Renew Europe frakciónk sikerrel szólította fel a képviselők többségét, támogassák a vizsgálóbizottság felállítását, Orbán Viktor európai parlamenti meghallgatását és felelősségre vonását" Mit csináltál, te szerencsétlen hazaáruló?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!