Vitalij Klicsko kijárási tilalmat rendelt el Kijevben

2022. február 24. 16:56

Este tíz órától péntek reggel hétig lép életbe a tilalom.

2022. február 24. 16:56
null

A Moscow Times értesülése szerint Kijev polgármester, Vitalij Klicsko kijárási tilalmat rendelt el az ukrán fővárosban. Klicsko közlése szerint a tilalom este tíz órától péntek reggel hét óráig lesz érvényes, ez idő alatt a tömegközlekedés is szünetelni fog. Az óvóhelyekként szolgáló metróállomások nyitva maradnak. 

Élőben a háborúról: Kijevtől 30 km-re fekvő célpontokat lőnek az oroszok

Kövesse velünk percről percre az eseményeket!

Nyitókép: Tobias Hase / DPA / AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2022. február 24. 22:15
Jobb is ha nem mennek ki az utcára, mert a sötétben még elüti őket egy arra járó orosz harckocsi
Senki Alfonz
2022. február 24. 19:34
Folyamatosan közvetíti a háborút a német bild.de műholdas adó. Kijevben szégyellte el magát a német hírügynökség vezetője az 1.000 db rohamsisak miatt. Kijevben van a világ legmélyebben futó metróhálózata, úgyhogy ott védettek a bombázás elől a lakosok. A ruszkik pedig nyilván elgázosítással fognak zsarolni ott lenn. A nyugati híradások szerint 74 katonai célpontot senmmisítettek meg a ruszkik, ebből 11 katonai és egyéb repülőtér. Putyin az elfoglalt Csernobili szarkofággal, bombázással, űrfegyverrel, stb. fog fenyegetni, zsarolni.
brekker
2022. február 24. 19:19
Félnek a belső ellenzéktől, akiket eddig elnyomtak.
Nemaztmondták Feri!
2022. február 24. 18:16
Aki kidugja a fejét, annak beveri az orrát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!