Szijjártó berendelte az orosz nagykövetet

2022. február 24. 12:06

A miniszter közölte a nagykövettel: Magyarország Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett áll.

2022. február 24. 12:06
null

Bekérette Oroszország budapesti nagykövetét a külügyminisztériumba Szijjártó Péter – közölte a Twitteren Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár. Szijjártó közölte a nagykövettel, hogy Magyarország Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett áll, és hogy támogatja az egységes uniós válaszlépéseket.

Fotó: Twitter
Fotó: Twitter

*** 

Élőben a háborúról: Szijjártó berendelte a budapesti orosz nagykövetet

Oroszország teljes körű támadást indított Ukrajna ellen. Zelenszkij elnök hadiállapotot rendelt el. Ukrajna szerint minden oldalról támadja őket az ellenség. Kövesse velünk percről percre az eseményeket! 

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. február 24. 23:45
A gyávaság már 2 világháború alkalommal a vesztesek oldalára kényszerítette hazánkat. Be lehet látni, hogy a gyáva, beszari külpolitika, a német orientáció hazánk megsemmisülésének határára vezetett. Most az egyszer már meg kéne keresni a hát közepén azt a keményet, ami csigolyákból áll, s egyenes gerinccel a független, magyar érdekű külpolitikát kéne képviselni, kedves Péter! nekünk eltér az érdekünk Hollandiáról, Belgiumtól, Franciaországtól, mivel nekik nincs népességük Ukrajnában, de nekünk van. Tehát, nekünk lehet eltérő külpolitikánk, s nem kell az EU államok valagából mindent szart kinyalni.
garabonciás
2022. február 24. 20:23
Muszáj? Kötelező, gondolom. Másutt írtam: Ez az Ukrajna területi épsége ez egy kötelező panel. Nem lehetne ezt esetleg kihagyni a kánonból, tudom, hogy a kis- és nagyantant annyiszor szajkózza, hogy a példa ragadós, és simán csak a békés megoldáshoz való visszatérésért kiállni? (Magánemberként amúgy fütyölök Ukrajna területi épségére, sőt, örülnék neki, ha a közeljövőben másnak is lenne bátorsága megsérteni azt.) Ehelyett Kína pl aggódik a békéért , és szorgalmazza azt stb. , de egyetlen szót nem szól Ukrajna területi integritásáról. Minek?
Vakfolt
2022. február 24. 14:25
- Szia Iván, most akkor közlöm, hogy ejnye. - Nem baj.
Akitlosz
2022. február 24. 14:23
"A miniszter közölte a nagykövettel: Magyarország Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett áll." Mert szemita kormány vezeti, amely nem képviseli a magyar nemzet érdekeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!