Orosz védelmi minisztérium: A polgári lakosságot semmi sem fenyegeti

2022. február 24. 07:25

A tárca szerint az orosz fegyveres erők nem mérnek tüzérségi vagy légicsapásokat Ukrajna városaira.

2022. február 24. 07:25
null

Működésképtelenné vált az ukrán fegyveres erők légi bázisainak katonai infrastruktúrája – közölte csütörtökön az orosz védelmi minisztérium. A tárca szerint az orosz fegyveres erők nem mérnek tüzérségi vagy légicsapásokat Ukrajna városaira, az ukrán katonai infrastruktúrát nagypontosságú fegyverek semmisítik meg. A minisztérium az ukrán katonai infrastruktúrát, a légvédelem eszközeit, a katonai reptereket és az ukrán légierőt nevezte meg célpontként.

 Azt is állította, hogy a polgári lakosságot semmi sem fenyegeti. 

A tárca valótlannak nevezte azt az állítást, miszerint Ukrajna légterében orosz repülőgépet lőttek le.

(MTI)

Fotó: ALI ATMACA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jóember
2022. február 24. 08:39
Az történik amit Putyin bejelentett, megszállják a szakadár területet, semmi több. De ehhez -és ez érthető - szétzúzzák a ukrán támadóképességet. Ezzel elejét veszik a későbbi ostoba vérontásnak. Ami most a médiákban megy csak hisztéria, jajj az oroszok háborúznak, nem csak tervszerű katonai akció. Előre bejelentették és végrehajtják.
Gyzoltan
2022. február 24. 08:38
Magyar-oldalról most állást foglalni, idő előttinek értékelendő.., ne tegyük.., elkötelezettet semmiképp ne hagyjunk magunkra kényszeríteni... Őrizzük meg mozgásszabadságunkat, a szűk korlátaink között!
Lajoss
2022. február 24. 08:29
Mocskos gyilkosok.
bunko_jobbos
2022. február 24. 08:17
Pont ugyanazt csinálják, mint az usákok: légifölény megszerzése, aztán tárgyalhatunk. Mondjuk nem volt váratlan, hogy pár másodpercig bírták a ruszkik ellen az ukránok. Persze arra is figyelnek, hogy ne nagyon legyenek polgári áldozatok, mert azokat mutogatni élehet a TV-ben. A nyugat kb. annyira áll az ukránok mellett, amennyire Lengyelország mellett állt 39-ben. A mi érdekünk, hogy ne legyen nagy háború. EHhez képest Feri már be akar avatkozni ukrán oldalon. :-( Ez a pojáca jól beszopatna minket, ha nála lenne a kormányrúd. AZ ukránok meg semmilyen szimpátiára nem számíthatnak a részemről a magyarokhoz való hozzáállás miatt. Ha a ruszkik elfoglalják az ő részüket, akkor lehetséges, hogy az ukránok nak sem lesz fontos már a nyelvtörvény. Majd meglátjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!