Oroszország lerohanta Ukrajnát – írta véletlenül a Bloomberg

2022. február 05. 11:45

Több forgatókönyvre készült a hírügynökség, ezt a verziót élesítették, vizsgálják, mi történhetett – számol be a 444.

2022. február 05. 11:45
null

Közleményben kért bocsánatot a Bloomberg, amiért pénteken megjelent az oldalukon az Oroszország megtámadta Ukrajnát című cikk – számol be a 444.hu. Azt írták, több forgatókönyvre is felkészültek, ezt pedig véletlenül élesítették. Vizsgálják, mi történhetett.

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyikám
2022. február 06. 09:41
Akárhogyan is, Európában valennyire iskolázottabbak és gondolkodás terén is sokkal magasabb szintet ütnek meg a vezetők és a 7köznapi emberek . Valahol Közép-Keleten lehet,ahol a legmagasabb végzettség a summa cum laude kecskepásztor, már rég haború dúlna. Usa már kijátszotta az utőlapját Ukrajna sikertelen beborításáért pár évvel ezelőtt. Egész eu és a ruszkik is komolytalannak és már nyomasztónak tartják ezt napi szinten felröppenő beteges álhír f@szságot. Usa kinevetteti magát evvel a........ nem is tudom hogy hívjam...... óvodás szintű ' húzzuk meg a haját ' szintű gyerekes megnyilvánulásával. Azt valószínűleg ők sem gondolták komolyan, hogy az EU szinte közepén haborút generálhatnak.
Maflás
2022. február 06. 06:52
Dehogy volt véletlen a Bloomberg híre! Minden áron kiakarják provokálni a háborút! Ilyen hírt nem közölnek véletlenül. Jól ki van ez találva! Mindent bevet Amerika, hogy legyen háború.
zakar zoltán béla
2022. február 05. 20:32
mocskok
APA152
2022. február 05. 20:08
" Oroszország lerohanta Ukrajnát – írta véletlenül a Bloomberg " Miközben éppen fordítva történt. Ukrajna még álmában meglepte Oroszországot,és mire az felébredt,már lefőzött minden Orosznak egy kávét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!