Orbán Viktor: Elítéljük Oroszország katonai fellépését

2022. február 24. 13:17

„Számunkra a magyar emberek biztonsága a legfontosabb” – hangsúlyozta a magyar kormányfő.

2022. február 24. 13:17
null

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor az orosz támadás után összehívta a nemzetbiztonsági operatív törzset. Csütörtök kora délután a magyar kormányfő közösségi oldalán videóban jelentkezett be, ebben aláhúzta: 

Elítéljük Oroszország katonai fellépését”.

Ismertette: a nap folyamán Brüsszelben válságtanácskozást fognak tartani, s mint hozzátette, fenntartható lesz az európai egység. 
Hangsúlyozta, hogy a magyar félnek ebből a konfliktusból ki kell maradnia. Megismételte azt is: „szó sem lehet arról, hogy akár katonákat, akár katonai eszközöket telepítsünk Ukrajnába”, aláhúzta ugyanakkor, hogy humanitárius segítséget fel fog ajánlani Magyarország.

A magyar katonák és rendőri egységek megkezdték a munkát az ukrán-magyar határon a miniszterelnök szerint. A Magyarországra érkező, menekültstátuszért folyamodó ukránok fogadására Magyarország felkészült – jelentette be Orbán Viktor. 

A miniszterelnök bejelentkezését megtekintheti itt: 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 360 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2022. február 25. 16:10
Terelsz. Sem ennek a cikknek, sem a haverjaidnak nincs semmi köze a témához. Belőled hányingert vált ki, hogy Magyarország választott vezetője számára elsődleges a rá bízott emberek biztonsága. Erre nincsenek szavak. Szégyenletes.
WAlbert13
2022. február 24. 23:08
A miniszterelnök úr ezen nyilatkozata az előzmények tükrében teljesen hiteltelen. Ha egy politikus nem stabil értékek mentén politizál, hanem rövid távú gazdasági, vagy politikai érdekektől vezérelve, akkor ez lesz az eredménye.
Alcofrybas
2022. február 24. 19:29
Ki kell maradjunk, de elítéljük? Ez a kettő együtt nem fog sikerülni. Nem lehet egyszerre baszni és szűznek maradni. Megúsznánk, de ítélkezni, bíráskodni máris megy magától? Legalább várjuk ki a végét! Nem kell kapkodni. Béke angyala után jöhet az ítélet angyala.
Lajoss
2022. február 24. 18:23
A pávatánc vége.Mocsadék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!