Nancy Pelosi szerint Magyarországot támadta meg Putyin

2022. február 24. 17:45

A demokrata párti amerikai házelnök összekeverte Magyarországot és Ukrajnát.

2022. február 24. 17:45
null

Nancy Pelosi, az USA képviselőházának elnöke egy európai látogatásról visszatérve kommentálta az orosz-ukrán háborút, ám a földrajz az alábbi videó alapján kifogott rajta, Magyarországot ugyanis összekeverte Ukrajnával. 

Ha megnézzük a térképen, láthatjuk, hogy Magyarországot Amerika ellenségei veszik körbe...Oroszország, Fehéroroszország, és a Krím”

– fogalmazott Pelosi. 

A házelnök nyilatkozatát megtekintheti itt: 

Nyitókép: Saul Loeb / AFP

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bito67
2022. február 26. 10:23
Jézus Mária! Sajnos ezt a maszlagot sokan beveszik. Gátlástalan szarkeverő ez a nő! Gazember vénasszony, a bolondok házában van a helye!
Agybeteg Fideszes2
2022. február 26. 03:09
Az amik most tartanak ott ahol a rendszerváltás elötti Szovjetunió. Brezsnyev halála után a vén demens faszokat tették a kormány élére. Biden most meg ez a sebbbuta picsa!
csak szólok
2022. február 25. 20:14
De. Brezsnyev, Andropov, Csernyenko és társaik is demens vén emberek voltak. Még maguk alá is pi...
Abuszos
2022. február 25. 09:00
És sajnos igy alkotnak véleményt, hogy még a földrajzi helyzettel sincsennek tisztában. Tehát antidemoratikus, homofób,(mondjuk ebben van valami, persze csak magamból magamból kiindulva,), korrupt, meg minden ilyesmi ez a Magyarország, , de hogy hol van? Hát tudja a f.......sz........undorító
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!