Lavrov: Oroszország biztosítani fogja Ukrajna nácitlanítását

2022. február 25. 15:55

Az orosz külügyminiszter kijelentette: biztosítani fogják Ukrajna demilitarizálását is.

2022. február 25. 15:55
null

Oroszország biztosítani fogja, hogy Ukrajna demilitarizált és náciktól mentesített ország legyen” – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteken Moszkvában, tudósít az Index.

Azt akarjuk, hogy az ukrán nép vagy ahogy Vlagyimir Putyin elnök mondta, a mai Ukrajna területén élő összes nép szabadon dönthessen a további sorsáról, anélkül hogy megpróbálnák őket a bandérista pszichológia fogságába hajtani – jelentette ki Lavrov, miután első ízben fogadta a Moszkva által függetlennek elismert két délkelet-ukrajnai szakadár terület külügyi vezetőit.

„Oroszország biztosítani fogja Ukrajna demilitarizálását. Oroszország biztosítani fogja Ukrajna nácitlanítását. Túl sokat szenvedtünk a nácizmustól, és az ukrán nép is túl sokat szenvedett a nácizmustól ahhoz, hogy szemet hunyjunk felette, és felelőtlenek legyünk” – hangsúlyozta Lavrov.

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/AFP/Alekszandr Nyemenov

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2022. február 25. 18:17
Ennyi zseniális jósra telik a mandinak ! Én pedig továbbra is csak akkor jósolok, amikor már tuti a jövendö...
Piliscsabai
2022. február 25. 18:00
Őszentsége I. Ferenc pápa ma délelőtt látogatást tett a Rómában levő Orosz nagykövetségen, és csak annyit kért, hogy a gyermekeket kíméljék, Oroszországot nem ítélte el, mert ebben a helyzetben nemcsak Oroszország a hibás, hanem azok is akik lázították az ukránokat. https://www.vaticannews.va/hu/vatikan/news/2022-02/ferenc-papa-orosz-nagykovetsegre-latogatott.html)
Mandolini
2022. február 25. 17:35
A világot putyintalanítani kellene és béke lenne. Ezzel egy időben az USA-t is alfelén kell billenteni, de úgy, hogy a főnök felébredjen.
szürkeSzarvas
2022. február 25. 17:19
Ahogy nálunk is,az USAban is,Ajropában is a deep state zsidók függelékei kavarják a szart-és ahogy nálunk álnyilas zsobbikosokat használnak a nép.megtévesztésére-Ukrajnában Bandera-istára emlékeztető bűnözőket a piszkos munkákra. INNEN AZ OROSZOK NÁCIKOKAT EMLEGETÉSE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!