Az Anonymous megtámadta az orosz kormányt

2022. február 25. 07:53

Szerintük Putyin egy vírus, ők pedig „a rendszerhiba elhárításán” dolgoznak.

2022. február 25. 07:53
null

Az Anonymous a hivatalos Twitter-csatornáján bejelentette, hogy „teljes körű” kibertámadást indítanak az orosz kormány ellen, hogy megtorolják az Ukrajna elleni inváziót.

„Putyin, az orosz hegemónia nevében megszálltál egy szuverén nemzetet, és tetteiddel fenyegeted a békét és a stabilitást a régióban. Ezt nem fogadhatjuk el. 

Vírust észleltünk. 

Az Anonymous a rendszerhiba elhárításán dolgozik.”

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frutti
2022. február 25. 19:04
UKRAJNA TE DRÁGA 2 Az ukrán elnök emberi jogokról beszél. Hol voltak ezek a jogok amikor Odesszában 2014-ben elevenen égettek el orosz embereket??!! Hol voltak az emberi jogok amikor a 8 év alatt 15000 oroszt lőttek le??!! Hol voltak ezek a jogok amikor az Ukrajna területén élő kisebbségeket fenyegették és alapvető jogaikat sárba tiporták?? Az ukrán kormány nem mást mint az USA elnök családjának üzleti partnere. Milyen ukrán parlament az, ahol gyakran csak angolul beszélnek??!! Az ukrán kormány egy gengszter kormány, akik saját népüket is feláldozzák ha kell!!! Nincs korhatár a seregben?? Elnök Úr! Kiket vár oda? Gyerekeket vagy öregeket??!! Lehet, hogy Oroszországban sérülnek különböző jogok!? De Ukrajnában ez hatványozottan jelenik meg. Ukrajna 8 évig büntetlenül gyilkolta, fenyegette az oroszokat. Ne csodálkozzanak azon ha most ott az orosz hadsereg. Nem lehet büntetlenül élve elégetni embereket!!! Nem lehet csak úgy 15000 embert lelőni!!! A legjobb amit tehet az ukrán vezetés, hogy megadja magát. S saját érdekeinek oltárán nem áldoz fel több életet.
Akitlosz
2022. február 25. 13:37
Na és ez ki? Csak egy újabb nagy szájú, alap nélkül.
Vakfolt
2022. február 25. 12:51
Állat kíváncsi vagyok, hogyan fogjátok meghekkelni a futárok által vitt, írógéppel gépelt parancsokat.
JMoflicheque
2022. február 25. 11:45
Ha megtámadta, akkor ukrajna nincs magára hagyva, nincs egyedül....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!