Az ellenzék megint kapufára lőtte a lasztit: ugyanannál a hosszú asztalnál fogadta Putyin Macront, mint Orbán Viktort

2022. február 07. 19:26

Orbán után Macron folytatott megbeszélést Putyinnal.

2022. február 07. 19:26
null

Az ellenzék azért (is) kritizálta az Orbán Viktor-Vlagyimir Putyin találkozót, mert hatalmas asztalhoz ültek. Szabó Tímea például azt vezette le, hogy mivel Putyin egy másik asztal mellett közelebb ült az argentin elnökhöz, mint Orbán Viktorhoz,

De számos ellenzéki műsorban elemezték ki baloldali megmondóemberek, hogy ez miért minősült a magyar miniszterelnök megalázásának – például a Szabadsajtó Klubban, a Kötöttfogásban, vagy az Öt-ben.

Pár nappal később, Emmanuel Macron, az ENSZ BT-tag és atomhatalom Franciaország elnöke ugyanahhoz az asztalhoz ült le Putyinnal, az ukrán-orosz konfliktusról tárgyalni.

Nyitókép: MTI/AP/Pool/Szputnyik

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. február 08. 11:01
Mindenki nyugodjon le! A világháborút egy pillanat alatt le lehet fújni az Ukrán Orosz Amerika Európa Kína viszonylatban. Úgy 11 óra után, Karigeri ír egy posztot. Oszt csókolom!
kaszandra
2022. február 08. 10:41
Bárhol kerestem, nem találtam semmit, se kép se hang egy közös sajtó tájékoztatóról. Tehát ha jól értem NEM VOLT KÖZÖS SAJTÓ TÁJÉKOZTATÓ.
Szuper
2022. február 08. 10:23
Kérem szépen! A Cofidis vírus járvány alatt szükséges a távolságtartás! Erre senki sem gondolt? :-)))
Isten jobb keze
2022. február 08. 10:00
Ami Orbánra igaz, az Macronra is! EU-s ország vezetők, meg vannak alázva! Orbánt egy fokkal jobban meg alázta, amikor hagyta bunkó módon, hogy egy integetés után kiskutya módjára kövesse, mennyen utánna! Putyint jól seggbe kellene rúgni valakinek hogy észhez térjen, vagy legalábbis vissza jöjjön a földre! Vagy netán elkellene már zavarni őt is a ge@be a hatalom túl sokáig van a kezében, meg szokják és istennek képzelik magukat! Szóval a vén szarházi komcsiknak ideje eltűnni, persze bele értve Orbántis!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!