Így kínáltak meg Molotov-koktéllal egy orosz tankot

2022. február 28. 21:27

A videó készítője pechjére a koktél visszafröccsent.

2022. február 28. 21:27
null

Megkínáltak egy orosz tankot Molotov-koktéllal, egy – vélhetőleg civil – gépjárműből. A hiba ott csúszott be, hogy az ablakok mindenhol le voltak húzva, így a tüzes koktél „visszafröccsent”, be az autóban ülőkre. 

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. március 01. 19:13
Hát ez az. Aztán ha egy sorozattal likvidálják a támadókat, jön a szöveg, hogy "AZOROSZOKMÁRACIVILEKETTÁMADJÁK!!!" Kísérve persze a fotóval, ami a halottakat mutatja.
csjanos
2022. március 01. 10:39
....dogozik a libsi média...a bohóc elnököt már hőssé avatták...a német parlamentben az ukrán nagykövetet vasárnap felállva percekig ünnepelték...majd meggyalázva elődeiket és az alkotmányt megszavazták a fegyverszállítást...pfuj
Walhalla
2022. március 01. 09:00
Ezt a tankot lopták el a cigók és most viszik a bontóba? A hülye is látja, hogy ez egy fake videó, traktorral vontatnak egy tankot...
mediator01
2022. március 01. 08:52
Az a gond, hogy a civilből így harcoló fél lesz és ezzel egy más szabályozási keretbe kerül át. Itt nem lehet büntetlenül azt követni, mint a kerékpárosok, rolleresek az utcán, hogy egyik pillanatban gyalogos vagyok, a másikban pedig járművezető. Itt tétes a dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!