Kreml: Putyin kész delegációt küldeni Minszkbe az Ukrajnával folytatandó tárgyalásra

2022. február 25. 14:58

Három szinten tárgyalna az ukránokkal az orosz elnök.

2022. február 25. 14:58

Kész delegációt küldeni Minszkbe Vlagyimir Putyin orosz elnök az Ukrajnával folytatandó tárgyalásra – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken Moszkvában.

Mint tudják, Ukrajna elnöke (Volodimir) Zelenszkij ma kijelentette, hogy kész tárgyalni Ukrajna semleges státuszáról. Vlagyimir Putyin orosz elnök kezdetben azt mondta, hogy a különleges hadművelet célja a Luhanszki és a Donyecki Népköztársaság segítése, többek között Ukrajna demilitarizálásával és nácitlanításával. És ez a semleges státusz szerves részét képezi” – mondta Peszkov. „Ebben az összefüggésben Vlagyimir Putyin, válaszul Zelenszkij javaslatára, kész Minszkbe küldeni egy orosz delegációt a védelmi minisztérium, a külügyminisztérium és az elnöki adminisztráció képviselőinek szintjén, hogy tárgyaljon az ukrán delegációval” – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2022. február 25. 18:25
Az ukrán helyzetről: https://egyvilag.hu/index.shtml#PT111_vlagyimir (A VLAGYI: MIR címtől nézzétek.)
Gyzoltan
2022. február 25. 16:48
Sajnálatosan elhúzódtak a tárgyalások.., így a kapituláció elkerülhetetlen volt... -lehet, hogy így alakul?
Magyarok Pásztora
2022. február 25. 16:01
Nyolc év volt rá, most kell felébredni?
aaabbbccc
2022. február 25. 15:21
ebben a haboruban az usa es az oroszok fognak donteni se ukrajna se az eu nem jatszik es szerintem a vegen Putyin meg fogja kapni, amit a haboru elott kovetelt, Ukrajna nem lesz Nato tag es az USA nem fog raketakat telepiteni a lengyelekhez, romanokhoz es a balti allamokba ezt Vologya megkaphatta volna haboru nelkul is, csak az usa-nak az nem allt erdekeben, mert igy Putyin lesz a rossz fiu es Biden a jo fiu, szoval ez egy PR akcio Biden seggenek a megmenteseert
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!