Tovább gyűrűzik a bulibotrány a Downing Streeten

2022. január 31. 16:16

Súlyos vezetői hibákat ró fel a brit kormánynak a Downing Street-i bulikról készült vizsgálati jelentés.

2022. január 31. 16:16
null

Súlyos vezetői hibákat, mulasztásokat ró fel a brit kormánynak az a vizsgálat, amely a londoni miniszterelnöki hivatalban és más kormányhivatalokban a koronavírus-járvány elleni korlátozások idején rendezett összejövetelek, partik hátterét volt hivatva feltárni.

A vizsgálati jelentés előzetes, 12 oldalas összefoglalóját hétfő délután tette közzé a Downing Street.    

A dokumentum egyebek mellett megállapítja: „nehéz indokot találni” ezekre az összejövetelekre olyan időszakban, amikor a kormány a mindennapi életvitelt széles körben korlátozó intézkedések elfogadására kérte a lakosságot. A vizsgálatot kezdete óta feszült figyelem kísérte a brit sajtóban és a belpolitikában, mindenekelőtt amiatt, mert a kibontakozó botrány a kormányzó Konzervatív Párt számos prominens képviselője szerint is Boris Johnson miniszterelnök lemondását indokolná.

(MTI)

Fotó: WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. február 01. 09:03
Jó jó!... és? AKKOR MOST LEFEJEZÉS JÖN? De most komolyan! OK! Jhonson elismerte a hibát... most akkor mi a büntis? Lefejezés? No és ha tilosban parkolt volna akkor azért járna neki lefejezés? A GYŰLÖLKÖDŐK OTT EGÉSSZENBIZTOSAN SEMMILYEN VÉTSÉGET SEM KÖVETNEK EL SOHASEM!!!... MERT ŐK A "TÖRVÉNYEK FELETTIEK"... LS A "KIVÁLASZTOTTAK"...
Paskai
2022. január 31. 18:03
Trump sameszének egyben udvari bolondjának takarodnia kell!
Csomorkany
2022. január 31. 17:33
Egyes állatok egyenlőbbek.
Drágha Márió
2022. január 31. 17:17
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGfcf9H9FUEe3JpBL2soBQtPyoGgHA1cBTkFnNZn08i-7V0xCw&s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!