Egy németjuhász segítséget vitt a gazdájának, így mentette meg az életét

2022. január 05. 14:10

A kutyáról először azt gondolták a rendőrök, hogy elcsavargott.

2022. január 05. 14:10
null

Egy németjuhász vitt segítséget hétfőn éjjel súlyos közlekedési balesetet szenvedett gazdájának az amerikai New Hampshire-ben. A Tinsley nevű kutyáról először azt gondolták a rendőrök, hogy elcsavargott, de aztán

megértették, hogy akar valamit tőlük. Az állat elvezette őket egy baleset helyszínére,

ahol egy felborult kisteherautóban két súlyosan sérült embert találtak.    

A New Hampshire-i rendőrség szóvivője kedden elmondta: a kutya viselkedése arra utalt, azt akarja, kövessék őt a rendőrök. A németjuhász egy sérült szalagkorláthoz vezette őket, ahol lefelé nézett. A rendőrök csak ekkor fedezték fel, hogy a mélyben egy felborult jármű van. A hatóságok szerint a kutya vitathatatlanul megmentette a két ember életét, mert a hideg éjszakát nem élték volna túl a roncsok közé szorulva.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2022. január 06. 00:41
Én bírom a német juhászkutyákat és akkora jobboldali vagyok, mint a Bazilika. Bízom benne, hogy a nem mainstream ( hálívúd, szosölmédia) amerika is így érez. Igen, igen, ide lőjetek!
C.Dömötör
2022. január 05. 22:23
Nem hiába írta Loriot: Denk immer dran, mein liebes Kind, dass Deutsche unvergleichbar sind. Wir sind nicht einfach Lebewesen wie beispielsweise die Chinesen, Amerikaner und Franzosen und all die vielen Namenlosen. Nur eine Art lebt hier auf Erden, die kann an uns gemessen werden: Merk Dir, mein Kind, das sind gesunde stubenreine Schaeferhunde. Az umlaut helyett kénytelen voltam egy ,,ae"-t tenni, mert: Csak latin karakterek, számok és írásjelek engedélyezettek. Ez egy röhej.
még fokozza
2022. január 05. 19:52
Kellene gyártani egy segélyhívó kutya telefont. Ha bajban a gazdája jelezne.
Senki Alfonz
2022. január 05. 16:49
Hajrá amerikai Rex! Életmentő kitüntetést neki!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!