Beavatkozik-e Biden Gestapo-ja a magyar választásokba?

2022. január 13. 09:47

Kijelenthető, hogy ez az egyre inkább cselekvőképtelenebb politikai blokk külső segítségre szorul.

2022. január 13. 09:47
null
Sümeghi Lóránt
Sümeghi Lóránt

„Nem kérdés, az ellenzék számára sorsdöntőnek ígérkezik az idei országgyűlési választás, amely reményeik szerint véget vethet a több mint egy évtizednyi vesztes kényszerpályájuknak. Ugyanakkor kétségtelen, hogy a baloldal számára hasonló téttel bírt a 2018-as, valamint a 2014-es választás is, azonban szervezetlenségük, valamint politikai és korrupciós botrányaik rendre borítékolhatóvá tették sikertelenségüket.

A globalista, progresszív politikai logika alapján tehát kijelenthető, hogy e kifejezetten enervált és egyre inkább cselekvőképtelenebb politikai blokk külső segítségre szorul. Fontos leszögezni, a magyar belpolitikába történő külföldi beavatkozás első jeleivel a magyar választópolgárok már 2014-ben találkozhattak, amikor az akkori amerikai ügyvivő, André Goodfriend megszegte a diplomáciai protokollt és részt vett egy hazai ellenzéki tüntetésen.

De szintén az Egyesült Államok demokrata befolyású apparátusaihoz köthető az ún. »amerikai kitiltási botrány« is, amelyről később kiderült, hogy a nyomásgyakorláson, valamint az itthoni ellenzék látszólagos megsegítésén kívül, semmilyen olyan komolyan vehető ügy nem állt a háttérben, amely az Orbán-kormányra terhelő lett volna.

Mindezek fényében aligha meglepő, hogy az idei országgyűlési választáshoz közeledve, ismét hallani azokról a jogos félelmekről, hogy bizonyos külföldi érdekek mentén, kampányszerű és célzott politikai beavatkozási kísérletekre lehet majd számítani. Természetesen az ilyesfajta feltételezések kapcsán – dacára a dokumentálható bizonyítékoknak –, nemcsak itthon, hanem az ország határain kívül is rendre elhangzik az a baloldali cáfolat, miszerint egyetlen demokratikus berendezkedéssel bíró nyugati ország sem avatkozna bele a magyar belügyekbe, s aki ilyet állít, az összeesküvés-elméleteket gyárt.

Fotó: MTI/AP/Evan Vucci

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. január 13. 13:43
Ha bizonyithato kulfoldi beavatkozasi kiserlet tortenik a valasztasok elott vagy kozben, a kulugy szepen hivassa be a miniszteriumba a beavatkozo orszag nagykovetet, kerje meg, hogy faradjon haza es kerjen magyarazatot a kormanyatol, hogy mire is veljuk a tortenteket. A valasztasok elott jo lenne a Magyarorszagon akkreditalt diplomaciai testuletek vezetoit tajekoztatni az elvarasainkrol. Magyarul: Huzzak meg magukat es kussoljanak!
Pelso j.
2022. január 13. 13:36
Gondolom, a beavatkozás mértékében versenyeznek Putyin Gestapójával.
Ildikó99
2022. január 13. 13:31
A CIA befog avatkozni mint mesterséges robottal ezt a hülye is tudja
szürkeSzarvas
2022. január 13. 12:48
Sajnos-nem életszerűtlen a feltételezes,hogy a belpesti "kornisi 5000erek" ezerrel basztatják a deep state kötelékében dolgozó "rokonaikat",hogy hassanak oda,hogy a CIA valahogy kicsinálja a Patast.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!