Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Egy fegyveres férfi próbált betörni a brit királynőhöz

2021. december 25. 20:50

A windsori kastélyban II. Erzsébeten kívül a fia, Károly és felesége, Kamilla is jelen volt.

2021. december 25. 20:50
null

Egy 19 éves southampton-i fiatalt tartóztattak le a windsori kastély látogatók elől elzárt területén szombaton. A királyi család épp ott karácsonyozott együtt.

A férfinél fegyver is volt, de nem jutott messzire, a rendőrök perceken belül elfogták

– számolt be az esetről a Guardian cikkére hivatkozva a 444.hu.  A lap szerint a londoni rendőrség behatolás és birtokháborítás miatt folytat vizsgálatot a fiatal ellen. A kastélyban II. Erzsébeten kívül a fia, Károly és felesége, Kamilla is jelen volt, akiket értesítettek az esetről.

Kép: MTI/AP/PA Pool/Victoria Jones

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. december 26. 10:21
Imádom, hogy a mandi csürhéje ezt a hírt is tudja lájkolni, és tapsolni. Ha Orbánhoz akarna betörni egy fegyveres, az is pozitív hír lenne, agyhalott állatok?
bagira
2021. december 26. 04:50
Harry felesége is soros ügynök ,királyságot szerette volna finom elmondása szerint ,,átalakítani,, . Megfutamodott Kanadából támadja a királyi családot , olyan beépített világi nő , a jólétért mindenre képes. Kanadában négereket buzdította uszította beszédében fellépet nyilvánosság előtt .
bagira
2021. december 26. 04:43
Gyanún feka az illető tájékoztató rövid ,szóval a marha nyugat a gyilkosok melegágya , nem csak a kommunistákat bujtatják hanem betolakodó gyilkosokat is , idővel bevetik fegyverként a keleti blokk ellen. ( betolakodók euba való elosztása is erről szól , Ellenség Brüsszelből,nyugatról támad hol ilyen hol olyan csoportokban , lehet lmbtq-kommunisták-betolakodók-soros kiképzett ügynökei.)
Carsac
2021. december 26. 01:23
Elizabeth ránéz és a kreol migráns hátterű rabló nemcsak összecsurizza magát, de a heréi is felszállnak ijedtében. Mondjuk, a torkába. "White power" - mondanák erre a szakértők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!