Letiltotta a német RT-t a YouTube

2021. december 16. 13:53

Megsértették a felhasználási feltételeket a portál szerint.

2021. december 16. 13:53
null

Csütörtök reggel ismét letiltotta a YouTube az orosz állami RT (korábban: Russia Today) német nyelvű adását – írja a Spiegel. A tiltásra azért került sor, mert a platform szerint a csatorna megsértette a felhasználási feltételeket.

A lap emlékeztet: ez már nem az első német nyelvű RT-csatorna, amit törölnek. Az előző csatornát szeptemberben törölte a videómegosztó. Az RT alternatív csatornák nyitásával igyekezett megkerülni a tiltást, amit a YouTube nagyon szigorúan vesz, és nem is tolerál.

Az orosz médiahatóság cenzúrával vádolja a YouTube-ot, és felszólította az üzemeletető Google-t, hogy vonja vissza a tiltást.

Nyitókép: YouTube

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2021. december 22. 20:44
Nyilván. Azért nyivákolnak a russzkik!
Gyzoltan
2021. december 17. 09:10
Nyilván valahol sérthették a zsidó érdekeket... Valamiképp a barom gójok közt muszáj rendet tartani...
zrx8
2021. december 16. 23:16
freedom of press the JEWtJEWbe way
blondiner
2021. december 16. 20:14
A legtöbb birodalom bukását az önteltség okozta. Úgy látom, egy újabb birodalom is a végnapjait kezdi. Nem hittem, hogy valaha megélem a SZU összeomlását - megtörtént. Nem hiszem, hogy látni fogom az USA összeomlását - megtörténik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!