Pedofilbotrány a CNN-nél: a volt producer állítólag 3000 dollárt fizetett egy kislányért

2021. december 22. 20:52

A CNN producere, aki Chris Cuomo műsorában dolgozott, tagadja a vádakat, miszerint 3000 dollárt fizetett azért, hogy egy 9 éves lányt Nevadából Vermontba repítsenek, ahol aztán szexuálisan bántalmazta.

2021. december 22. 20:52
null

A CNN egykori alkalmazottja, a 44 éves John Griffin – a csatorna szintén botrányokba keveredett sztárjának, Chris Cuomo showjának a producere – szerdán tagadta, hogy 3000 dollárt fizetett volna egy nevadai nőnek azért, hogy egy kilencéves kislányt Vermontba repítsenek, ahol aztán szexuálisan bántalmazta a kislányt.

Griffin az Egyesült Államok Vermonti Kerületi Bíróságán tett vallomást, ahol gyermekkereskedelemmel vádolják. Ha elítélik, akár életfogytiglani börtönbüntetésre is számíthat.

A producert a hónap elején tartóztatták le, miután szövetségi esküdtszék emelt vádat ellene, egy fiatal lány ügyével kapcsolatban, aki tavaly egy nővel együtt szállt meg vermonti otthonában.

Óvadék nélkül tartják fogva Griffint

Erre azután került sor, miután az Egyesült Államok vermonti kerületi ügyésze, Nikolas Kerest hétfőn letartóztatási indítványt nyújtott be, és kérte, hogy a bíró zárassa be a vádlottat.

– írta az ügyész indoklásában, és hozzátette: „A vádlott gazdag ember, aki kétségbeesetten fogja megpróbálni elkerülni a felelősségrevonást”. A szerdai bírósági tárgyaláson Griffin elárulta hogy korábban „kábítószer- vagy alkoholfüggősége miatt került kórházba” – írta meg a Fox News.

Fotó: Facebook

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. december 23. 13:04
Amanpour nyomoz?!
zakar zoltán béla
2021. december 23. 13:04
Amanpour nyomoz?!
zakar zoltán béla
2021. december 23. 13:04
Amanpour nyomoz?!
zakar zoltán béla
2021. december 23. 13:04
Amanpour nyomoz?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!