Alapjogokért Központ: A magukat transzneműnek valló fiatalok többsége idővel visszatér biológiai neméhez

2021. december 02. 09:31

Skóciában már 4 éves kortól nemet változtathatnak a gyerekek.

2021. december 02. 09:31
null

„Mell eltávolíttató tinilányok és gendersemlegesen nevelt óvodások” címmel jelentetett meg videót az Alapjogokért Központ. A videóban az Intézet munkatársa, Párkányi Eszter beszél többek között arról, hogy a 18 év alatti fiataloknak Európa több országában és az Egyesült Államokban is lehetőségük van arra, hogy megkezdjék a nemváltás folyamatát.

A nemváltó kamaszok többsége később megbánhatja döntését

Naponta legalább egy gyermek megváltoztatja nemét Nagy-Britanniában, Svédországban pedig 10 év alatt 1500%-kal nőtt azon kislányok száma, akik fiúnak érzik magukat. Párkányi Eszter elmondja: az Egyesült Államokból 2006 óta

4000 százalékos emelkedésről számoltak be a nemet váltó fiatalok számában, Skóciában pedig már 4 éves kortól nemet változtathatnak a gyerekek. 

Az elemző szerint mindez azért veszélyes mert a nemváltó kamaszok többsége később megbánhatja döntését. A magukat transzneműnek valló fiatal fiúknak 70-98, a lányoknak pedig 50-88 százaléka idővel visszatér biológiai neméhez. Sok esetben azonban a testükben végbemenő változások már nem mind visszafordíthatóak.

Nyitókép: YouTube

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zozi
2021. december 03. 07:16
Van az állatvilág van is erre példa. A csigák is nem váltotatók. Ha valaki a jövőben ilyen műtétre szánja magát, Legyen inkább csiga. Így is, úgy is gerinctelen. Egyébként a plasztikai sebészek is azt mondják, - csak hozott anyagból tudnak dolgozni. Elképzelem, mikor valaki egy f@sszal a kezében megy ilyen műtétre. Az orvos helyében én a homlokára varrnám.
jánosbácsi
2021. december 02. 12:01
A gombák úgy eszik ilyen szövegeket mint a legfinomabb trágyát. Akinek van gyereke az akár élete árán is megvédelmezi. Ennek a Párkányi Eszternek még biztosan nincs gyermeke csak kutyája. Habár a kutyáját sem operáltatja a kutyatartó feleslegesen.
istvanpeter
2021. december 02. 11:11
Mondjuk ki tehát világosan, hogy a szexuális aberrációk és a természetellenes nemi kapcsolatok támogatása és szervezése a háttérhatalomnak az emberiség ellen folytatott háborújának az egyik fontos eszköze, amellyel családi és párkapcsolati szinten akarják rombolni az emberi közösségeket. Az egészen fiatal gyermekek megrontása és félrevezetése pedig az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények létező legaljasabb csoportjába tartozik, amiért a lassú tűzön való elégetés büntetés járna..
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. december 02. 11:11
Igaza van. A libsik már hörögnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!