Kubai migránsokat találtak egy furgonban Észak-Macedóniában

2021. december 14. 17:28

Az utóbbi pár napban ez már a második alkalom, hogy kubai illegális bevándorlókat találtak a nyugat-balkáni országban.

2021. december 14. 17:28
null

A Vesti.mk szkopjei hírportál keddi beszámolója szerint a rendőrök hétfőn 25 kubai és három indiai migránst fedeztek fel egy Görögországból Észak-Macedóniába érkező furgonban. A rendőrségi tájékoztatás szerint a sofőr szerb állampolgár volt. Három nappal ezelőtt 41, szintén kubai, valamint indiai migránst találtak egy ugyancsak Görögországból érkező, szerb sofőr vezette járműben.    

Az elfogott illegális bevándorlókat az észak-macedón-görög határon fekvő Gevgelija befogadóközpontjába szállítottak, ahonnan Görögországba toloncolják őket.    

Észak-Macedónia továbbra is a nyugat-balkáni migránsútvonal egyik központi országa, noha hivatalos jelentések szerint a migránsok egyre inkább Törökországon és Görögországon keresztül, Albánián át igyekeznek eljutni a Nyugat-Balkánra, majd az Európai Unió nyugat-európai országaiba.

(MTI)

Fotó: Jorge S. Cabrera A. / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Járványfigyelő
2021. december 15. 13:06
Olyan messziről ideúszni.. Fogadjuk be őket, lesz maratonúszó csapatunk :-DD
luzitanxaver
2021. december 15. 10:47
Te mondd, hogy álprobléma, a te hangod mélyebb.
röviden
2021. december 14. 20:51
Röszkénél már voltak Haitiból is.
zolka50.50
2021. december 14. 20:27
Lukasenka szállította őket oda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!